foto

Mark Lewis Jones

  • nar. 1964
    Rhosllannerchrugog, Wrexham County Borough, Wales, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Lighthouse
2015 Dítě číslo 44
Královna pouště
Yr Ymadawiad
2014 Sniper 5
Under Milk Wood (TV film)
2013 A Viking Saga: The Darkest Day
2012 Titanic (TV film)
2010 Robin Hood
2009 Zig Zag Love (TV film)
2008 Commander, The: Abduction (TV film)
Králova přízeň
Přistižen při činu
2007 Commander: The Fraudster, The (TV film)
Commander: Windows of the Soul, The (TV film)
The Commander: The Devil You Know (TV film)
2006 Little White Lies
Tátova holka
2004 Lie with Me (TV film)
Troja
2003 Master & Commander: Odvrácená strana světa
2002 Lenny Blue (TV film)
2001 Mlhy Avalonu (TV film)
Skóre (TV film)
2000 Iásón a argonauti (TV film)
1999 Šelomon a Gaenor
1991 Heroes II: The Return (TV film)
1990 Paper Mask
1989 Angry Earth, The
Heartland (TV film)
Shell Seekers, The (TV film)
1986 Valhalla

TV seriály

2016 National Treasure (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2014 Puppy Love (TV seriál)
37 dní od atentátu k válce (TV seriál)
Jeden dlouhý víkend (E03)
Jeden týden v červenci (E02)
Jeden měsíc v létě (E01)
2013 Atlantis (TV seriál)
Talking to the Dead (TV seriál)
2012 Sindibád (TV seriál)
Stella (TV seriál)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Baelor (S01E09)
Bodej ostrým koncem (S01E08)
Silk (TV seriál)
Cena za lidskost (TV seriál)
The Pack (S03E04)
Adam's Family (S03E02)
2010 Pen Talar (TV seriál)
2009 Crash (TV seriál)
2008 Merlin (TV seriál)
Umučení (TV seriál)
2007 Y Pris (TV seriál)
2006 Annually Retentive (TV seriál)
Torchwood (TV seriál)
Out of Time (S01E10)
2004 Murder Prevention (TV seriál)
55 Degrees North (TV seriál)
2003 Červené barety (TV seriál)
Murphy's Law (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)
2001 Nekonečný svět (TV seriál)
Tales from Pleasure Beach (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Where the Heart Is (TV seriál)
1996 This Life (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
1994 A Mind to Kill (TV seriál)
The Knock (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
1988 The Play on One (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Dokumentární

2011 Jak se točil seriál Hra o trůny (TV film)
2006 Torchwood Declassified (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace