foto

Robert Hewitt Wolfe

  • nar. 1964
    Waterbury, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Riverworld (TV film)
2006 Scarlett (TV film)
1998 Future Sport (TV film)

TV seriály

2019 Jak prosté (TV seriál)
Poslední modelka (S07E10)
Červená a zelená (S07E04)
2017 Jak prosté (TV seriál)
Pohyblivý terč (S05E22)
Zničím tě v reálném životě (S05E14)
2016 Jak prosté (TV seriál)
Nefritová pečeť (S05E02)
Vlk baskervillský (S04E16)
Studie v Charlottě (S04E13)
další epizody (4)
2015 Jak prosté (TV seriál)
Kostlivec v laboratoři (S04E04)
Jedna Watsonová, jeden Holmes (S03E19)
2014 Láska ve hvězdách (TV seriál)
What Storm Is This That Blows So (E10)
And Left No Friendly Drop (E04)
Jak prosté (TV seriál)
Poslední pocta (S03E08)
Pravidelný občasník (S03E03)
Paint It Black (S02E22)
2012 Výjimeční (TV seriál)
Ďábel tě stáhne do pekla (S02E09)
Varování (S02E01)
2011 Výjimeční (TV seriál)
Original Sin (S01E11)
Blind Spot (S01E09)
Anger Management (S01E03)
2010 Za branou (TV seriál)
Little Girl Lost (E10)
Digging the Dirt (E07)
2007 Dresden (TV seriál)
Things That Go Bump (E11)
Storm Front (E08)
Walls (E07)
další epizody (4)
4400 (TV seriál)
Till We Have Built Jerusalem (S04E07)
2004 4400 (TV seriál)
Zkouška ohněm (S01E04)
2003 Mrtvá zóna (TV seriál)
Descent (S02E02)
2002 Zóna soumraku (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
1999 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Pohled skrz (S07E13)
1997 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Volání do zbraně (S05E26)
Záblesk slávy (S05E23)
Pouta z nejpevnějších (S05E19)
další epizody (5)
1996 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Kompromisy (S05E09)
Kdo z vás je bez hříchu... (S05E07)
Přichází apokalypsa (S05E01)
další epizody (9)
1995 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Zelení mužíčci (S04E07)
Cesta válečníka (S04E01)
Vnitřní nepřítel (S03E26)
další epizody (9)
1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Druhá kůže (S03E05)
Kolaborant (S02E24)
Drát (S02E22)
další epizody (4)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Druhý pohled (S02E09)
V rukou Proroků (S01E19)
Pasažér (S01E08)
další epizody (4)
1992 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Tenkrát v Deadwoodu (S06E08)

Herecká filmografie

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2007 Dresden (TV seriál)
Second City (E12)
Things That Go Bump (E11)
What About Bob? (E10)
další epizody (12)
2000 Andromeda (TV seriál)

Producentská filmografie

Host

TV pořady

2008 Write Environment, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky