foto

Kurt Naebig

  • nar. Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bloomin Mud Shuffle
2011 Cooper and Stone (TV film)
2010 Audrey the Trainwreck
Noční můra v Elm Street
2009 Veřejní nepřátelé
2008 Expres
Neplodná obrana
2003 Oh! My Dear Desire
2002 Road to Perdition
1997 Relic
1992 Overexposed (TV film)
Under Cover of Darkness
1991 Dillinger (TV film)
1989 Cold Justice
Howard Beach: Making a Case for Murder (TV film)
1987 Night of Courage (TV film)
1986 Henry: Portrét masového vraha

TV seriály

2017 13. okrsek (TV seriál)
Úplný reset (E01)
Empire (TV seriál)
Full Circle (S04E02)
Sense8 (TV seriál)
Who Am I? (S02E02)
Chicago Fire (TV seriál)
An Even Bigger Surprise (S06E03)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
My Way (S01E13)
Wrong Side of the Bars (S01E02)
Stepping Stone (S01E01)
2012 Chicago Fire (TV seriál)
Hanging On (S01E05)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Pilot (E01)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Déjà Vu/All In (E08)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Nigerian Job (S01E01)
2006 Útěk z vězení (TV seriál)
Let (S01E22)
Krysa (S01E14)
2005 Útěk z vězení (TV seriál)
Konec tunelu (S01E13)
2000 Pohotovost (TV seriál)
Starý známý rituál (S07E08)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Peklo a velká voda (S02E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace