foto

Tommy Hinkley

  • nar. 31.5.1960 (60 let)
    El Centro, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Dicks (TV film)
2009 Bob Funk
2008 Malí letci
2006 Escape
2003 Save It for Later
2002 Milujte svého zabijáka
2000 Neodvolatelná mise (TV film)
Příběhy upírka Rudolfa
Útěk v hlubinách
1999 Kometa
Pinot Grigio
1998 Anarchy TV
1997 Pohřbeni zaživa (TV film)
Tupperware Party
1996 Cable Guy
1995 Tajemná žena (TV film)
1994 Star Trek VII: Generace
1993 I Killed My Lesbian Wife, Hung Her on a Meat Hook, and Now I Have a Three-Picture Deal at Disney
1992 Maid for Each Other (TV film)
1991 Earth Angel (TV film)
Lidský štít
Příběh z Los Angeles
1990 Anděl smrti (TV film)
Muži při práci
Naked Obsession
Pronásledovatelé 2
Ďábelský kruh
1989 Smrtonosná zbraň 2
The Terror Within
1987 Back to the Beach
Ray's Male Heterosexual Dance Hall

TV seriály

2004 Odložené případy (TV seriál)
Druhý příchod legendy (S01E17)
Policejní odznak (TV seriál)
Posse Up (S03E06)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Kletba (S01E05)
2002 Vzkvétající město (TV seriál)
Reelin' in the Years (S01E04)
2001 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Zimní bouda (S03E10)
2000 Soudkyně Amy (TV seriál)
Když se člověk nevyspí (S01E16)
1998 Pohotovost (TV seriál)
Zmizení (S05E04)
Koně se také léčí (S05E03)
1997 Teen Angel (TV seriál)
Život s Louiem (TV seriál)
The Kiss Is the Thing (S03E09)
Close Encounters of the Louie Kind (S03E08)
Louie's Harrowing Halloween (S03E06)
další epizody (6)
1996 Život s Louiem (TV seriál)
Roofless People (S02E04)
Anderson Ski Weekend (S02E03)
When Cedar Knoll Freezes Over (S01E10)
1995 Preston Episodes, The (TV seriál)
Život s Louiem (TV seriál)
Tracks of My Deers (S01E09)
Behind Every Good Coach (S01E05)
1994 Ellen (TV seriál)
The Boyfriend Stealer (S01E11)
1993 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Ponorka (S01E13)
Děvče pro všechno (S01E12)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Jak to všechno začalo (S01E11)
Proti směru jízdy (S01E09)
Byt či nebyt (S01E08)
další epizody (7)
1991 MacGyver (TV seriál)
Nebezpečné grotesky (S07E09)
The Golden Girls (TV seriál)
Melodrama (S06E19)
1987 Hard Knocks (TV seriál)
1984 Brothers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky