foto

Mike Trafik

Biografie

Mike Trafik, vlastním jménem Michal Řepka je český DJ a producent skupiny PSH, člen labelu BiggBoss, hudební skladatel a majitel StarWorks studia. Je tvůrce urban music pořadu BLACK STARR Radio Show na Expresradiu 90,3 - nejposlouchanější urban radio show v českých radiích.

Start kariéry se datuje od roku 2001, kdy začíná sbírat zkušenosti na prvních DJských soutěžích, v roce 2002 se připojuje jako jediný new comer DJ k rezidentním DJs Wichovi a Orionovi na legendární noci v klubu 007 v Praze. Píše se rok 2003 a DJ Mike Trafik sa stává oficiálním členem kapely PSH a podruhé obhajuje svá druhá místa v již legendární DJ soutěži ITF. V roce 2004 vyhrává v Praze na evropském finále ITF  titul Europe Champion. V roce 2005 už v DJ teamu Questablist s Fiveem a DJ Arsenem vyhrává jak sólo kategorie, tak týmový titul ITF Czechoslovakia a dohromady tak zakončuje svoji pestrou soutěžní kariéru.

V letech 2004, 2005 a 2006 v anketě časopisu Report (Žebřík) jako pátý nejoblíbenější DJ v ČR. Projektů které Mike stvořil je obrovská spousta. Jako člen PSH vydává hned několik mixtapů (např. 4 Handz nebo Show Of The Dirty King 1-2), už se statutem předního party DJe a začínajícího producenta. Producentské skills brousil postupně až do roku 2006, kdy naplno vstupuje do producentského světa. V žižkovském Star Works studiu vzniká pod jeho rukama drtivá většina BiggBoss projektů. 

Pod taktovkou BiggBoss vydává projekty HPTN 1 a 2, Nadzemí společně s LA4 a James Colem nebo Boss Sounds. Kromě desek PSH RapNRoll a Epilog se jako výkonný producent podílel zásadní měrou na projektech jako Orikoule, Smack P's A Love, Noční vidění, Na kredit nebo na nejrůznějšími cenami oceněných deskách Gorila vs. Architekt a Idiot od Vladimira 518. Je autorem hudby k progresivnímu divadelnímu představení Oblíbenci a kompletního soundtracku k celovečernímu filmu Vejška. Dále je podepsán pod hityumělců jako například Smack, Dara Rolins, Zverina, Ben Cristovao, Indy, Hugo Toxxx, Moja Reč, Marat, Torula, The Chancers...

DJ Mike Trafik je jeden z nejvyhledávanějších DJs současné urban scény. Na svých bedrech má aktuálně projekty BiggBoss LP, a společnou desku Huga Toxxxe a Vladimíra 518.

Jakub "kslaww" Šebesta

Skladatelská filmografie

Filmy

2014 Vejška

Hudební videoklipy

2019 PSH feat. Strapo - Kdo já jsem (hudební videoklip)
2018 Kali, Vladimir 518, IronKap - Chápeš? (hudební videoklip)
PSH: Shitstorm (hudební videoklip)
Zverina - Já to žíkal (rmx) (hudební videoklip)
2017 PSH: Ticho (hudební videoklip)
Vladimir 518 feat. Orion - Krev neni voda (hudební videoklip)
2016 PSH: Fuck off (hudební videoklip)
2014 BiggBoss Family - SLAP! (hudební videoklip)
Refew feat. Delik & Kay - Cesta (hudební videoklip)
Vladimir 518: Tady vládnu já (hudební videoklip)
2013 Vladimir 518 & Martin Svátek: Planeta Praha (hudební videoklip)
Vladimir 518 & Mike Trafik: Zdrhej (hudební videoklip)
2012 Orion, DNA, Oman Big, James Cole, Zdenka Predná: To se mám (hudební videoklip)
2011 PSH: Co bude, až nebude rap? (hudební videoklip)
2010 PSH feat. James Cole: Vím já? (hudební videoklip)
2009 Hugo Toxxx feat. Dara Rolins: Proč jsi proboha na mě tak zlá? (hudební videoklip)
Orikoule feat. Tede, Hugo Toxxx: Rap Biz (Mike-T Remix) (hudební videoklip)
PSH: H.P.T.N. (hudební videoklip)
Vladimir 518 & Hugo Toxxx: Kam mám jít (hudební videoklip)
2008 Orikoule: Lůzr (hudební videoklip)
2006 PSH feat. Čistychov: Parket (hudební videoklip)
PSH: Rok PSH (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

2014 Vejška

Dokumentární

2011 PSH Videodrome
2008 Česká RAPublika

Hudební videoklipy

2019 PSH feat. Strapo - Kdo já jsem (hudební videoklip)
2018 Kali, Vladimir 518, IronKap - Chápeš? (hudební videoklip)
PSH: Shitstorm (hudební videoklip)
Zverina - Já to žíkal (rmx) (hudební videoklip)
2017 PSH: Ticho (hudební videoklip)
Vladimir 518 feat. Orion - Krev neni voda (hudební videoklip)
2016 PSH: Fuck off (hudební videoklip)
Vladimir 518 feat. CTRL Priss - Ať se to neposere! (hudební videoklip)
Vladimir 518, Pil C, Smack - Tak a teď! (hudební videoklip)
2015 SMACK - IMMORTAL ft. MIKE T (hudební videoklip)
Separ feat. Rytmus - Praha (hudební videoklip)
2014 BiggBoss Family - SLAP! (hudební videoklip)
PSH: Já to řikal (hudební videoklip)
Refew feat. Delik & Kay - Cesta (hudební videoklip)
2012 Vladimir 518 feat. Hugo Toxxx, Mike Trafik: Nemám zájem (hudební videoklip)
2011 PSH: Co bude, až nebude rap? (hudební videoklip)
2010 PSH feat. James Cole: Vím já? (hudební videoklip)
PSH: Můj rap, můj svět (hudební videoklip)
2009 Hugo Toxxx feat. Dara Rolins: Proč jsi proboha na mě tak zlá? (hudební videoklip)
PSH: H.P.T.N. (hudební videoklip)
Vladimir 518 & Hugo Toxxx: Kam mám jít (hudební videoklip)
2007 Orion - Chci slyšet svý jméno (hudební videoklip)
2006 PSH feat. Čistychov: Parket (hudební videoklip)
PSH: Rok PSH (hudební videoklip)
2004 Orion: Teritorium (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2015 Kombo (TV pořad)
2010 TOP STAR (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Hudební videoklipy

2016 PSH: Fuck off (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace