foto

Brian Tufano

  • nar. 1939
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2011 Everywhere and Nowhere
2010 Sex & Drugs & Rock & Roll
2008 Dospělost
Moje zinková postel (TV film)
2007 Incident
Nestanu se tvojí ženou
2006 Featherhead
Kidulthood
2004 Caffalic Educashun
Nits
Teeth
2003 Rooftops
2002 Tenkrát v Midlands
2001 Man Alone
Smrt Jacka Doddse
Zatracená noční dřina
2000 Billy Elliot
Lido
Melt
1999 Alien Love Triangle
Drsný holky
Historky z metra (TV film)
Ideální muž
Jump Boy
Last Summer (TV film)
The Gorals Do Bristol (TV film)
Východ je východ
1998 Láska mezi paragrafy
1997 Extra život
The Life of Stuff
1996 Element of Doubt
Trainspotting
True Blue
1994 Mělký hrob
1990 Stopy větru
1988 War Party
1984 Útěk ze sna
1983 Šikana
1982 Vždyť je to hračka (TV film)
Zeď (TV film)
1981 Riding High
1979 Quadrophenia
Resting Rough
1978 Námořníkův návrat
Waterloo Bridge Handicap, The
1976 Arnhem: The Story of an Escape (TV film)
1975 Daft As a Brush (TV film)
Evakuace (TV film)
Five-Minute Films (TV film)
Moll Flanders (TV film)
Three Men in a Boat (TV film)
1974 Steven (TV film)
The Enemy Within (TV film)
1968 The Big Switch
1966 Isadora Duncan, the Biggest Dancer in the World (TV film)

TV seriály

1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Choir, The (TV seriál)
1994 Common As Muck (TV seriál)
Middlemarch (TV seriál)
1993 Mr. Wroe's Virgins (TV seriál)
1989 Endless Game, The (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Supernatural (TV seriál)
1974 Dial M for Murder (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Centre Play (TV seriál)
Wessex Tales (TV seriál)
1972 The Sextet (TV seriál)
1971 Search for the Nile, The (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Take Three Girls (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2011 Gymnast
1967 Omnibus (TV seriál)
1966 A Few Castles in Spain (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

1977 A Little Outing (TV film)

TV seriály

1977 Premiere (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace