foto

Patrick Read Johnson

  • nar. Wadsworth, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 The Genesis Code
2007 '77
2001 Když se duchové zlobí (TV film)
1995 Angus
1994 Trable prcka Binka
1990 Spaced Invaders

TV seriály

1991 Dinosaurové (TV seriál)
Zkažené jídlo (S02E07)

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 '77
2001 Když se duchové zlobí (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

2007 '77
1990 Spaced Invaders

Dokumentární

2007 The Force Among Us

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace