foto

O'Shea Jackson Jr.

  • nar. 24.2.1991 (27 let)
    Los Angeles, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (4)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Flarsky
Godzilla II Král monster
2018 Dokonalá loupež
2017 Ingrid Goes West
2015 Straight Outta Compton

TV pořady

2016 Grammy Awards 2016 (TV pořad)
2015 2015 MTV Video Music Awards (TV pořad)
Teen Choice Awards 2015 (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2005 Made in Hollywood (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1994 Extra (TV pořad)
1988 Inside Edition (TV pořad)
1987 CBS This Morning (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Hudební videoklipy

2014 OMG: OMG (hudební videoklip)
2010 Ice Cube feat. Doughboy, OMG, WC, Young Maylay: Y'all Know How I Am (hudební videoklip)
Ice Cube feat. Doughboy, OMG: She Couldn't Make It on Her Own (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace