foto

So-yool Shin

  • nar. 5.8.1987 (32 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Neoeui kyeolhoonsik
Neujyeoreum
Penshyeon : wiheomhan mannam
2017 Boolhandang
2016 Geomsawejeon
2014 Gyeongju
Královský krejčí
2013 Iltalyeohaeng peuraibit aillaendeu
2012 Naui P.S. pateuneo
2011 Jeonggeulpiswi2 - Geukjangpan
Tikkeulmoa romaenseu
2010 Pyega
Zmizelí milenci
2009 Hellowoo maireobeu
2007 Goongnyeo

TV seriály

2019 Bigishoo (TV seriál)
Danjjan opiseu (TV seriál)
2018 Ildan ddeugeobge cheongsohara (TV seriál)
Keopiya butakhae (TV seriál)
Kiseu meonjeo halkkayo (TV seriál)
2017 Heukgisa (TV seriál)
2016 Geurae, geureongeoya (TV seriál)
Jeoseutiseutim (TV seriál)
2015 Miseseukab (TV seriál)
Yookryongi nareusha (TV seriál)
2014 Dalkomhan bimil (TV seriál)
Dodohara (TV seriál)
Yoonaui geori (TV seriál)
2013 Eungdabhara 1994 (TV seriál)
Jinjin (TV seriál)
Motnani joouibo (TV seriál)
Nae yeonaeui modeungeot (TV seriál)
2012 Cheongdamdong aeliseu (TV seriál)
Eummaga myogillae (TV seriál)
Eungdaphara 1997 (TV seriál)
2011 Bboori gipeun namoo (TV seriál)
2010 Jeongkeulpiswi2 (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Jinjja sanai (TV pořad)
2004 엠카운트다운 (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky