foto

Craig Wedren

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 A Futile and Stupid Gesture
Dog Days
2017 Milovník po přechodu
Permanent
XX
2014 Pařba v Mexiku
They Came Together
2013 Klikaři
Tajné hrátky
2012 Tohle je ráj
2008 Velcí bratři
2007 Desatero
Policajti z Rena
2006 Beautiful Ohio
2005 Baxter
2004 P.S.
2003 Škola ro(c)ku
2002 Laurel Canyon
Roger Dodger
2001 Léto k nepřežití
1998 Sametová extáze
Vrcholné umění
1997 First Love, Last Rites
1991 Aisle Six

TV seriály

2020 Zoey's Extraordinary Playlist (TV seriál)
Zoey's Extraordinary Failure (E05)
Huangovi v Americe (TV seriál)
Commencement (S06E15)
Family Van (S06E14)
Mommy and Me (S06E13)
další epizody (5)
2019 Paní Fletcherová (TV seriál)
Welcome Back (E07)
Solar Glow (E06)
Invisible Fence (E05)
další epizody (7)
Shrill (TV seriál)
Troll (S01E06)
Article (S01E05)
Pool (S01E04)
další epizody (6)
New Amsterdam (TV seriál)
The Karman Line (S02E05)
Replacement (S02E03)
The Big Picture (S02E02)
další epizody (16)
Huangovi v Americe (TV seriál)
Jessica Town (S06E10)
Lou Wants to Be a Millionaire (S06E09)
TMI: Too Much Integrity (S06E08)
další epizody (24)
2018 New Amsterdam (TV seriál)
As Long As It Takes (S01E09)
Three Dots (S01E08)
The Domino Effect (S01E07)
další epizody (9)
Huangovi v Americe (TV seriál)
Cousin Eddie (S05E08)
Where Have All the Cattlemen Gone? (S05E07)
Sub Standard (S05E06)
další epizody (4)
2017 GLOW: Nádherné ženy wrestlingu (TV seriál)
Cesta je cíl (S01E10)
Dušení liberálů (S01E09)
Možná za vše může diskotéka (S01E08)
další epizody (10)
Léto k nepřežití: O deset let později (TV seriál)
Powerless (TV seriál)
Win, Luthor, Draw (E11)
No Consequence Day (E10)
I'ma Friend You (E06)
další epizody (8)
2015 Huangovi v Americe (TV seriál)
The Real Santa (S02E10)
We Done Son (S02E09)
Huangsgiving (S02E08)
další epizody (18)
Léto k nepřežití: První den v táboře (TV seriál)
Day is Done (E08)
Staff Party (E07)
Electro/City (E06)
další epizody (8)
2014 Od A do Z (TV seriál)
D Is for Debbie (E04)
C Is for Curiouser & Curiouser (E03)
B Is for Big Glory (E02)
další epizody (4)
2013 Mrcha od vedle (TV seriál)
The Original B---- (S02E19)
Ocupado... (S02E18)
Using People... (S02E17)
další epizody (8)
2012 Mrcha od vedle (TV seriál)
A Weekend in the Hamptons... (S02E07)
Bar Lies... (S02E06)
Whatever It Takes... (S02E05)
další epizody (12)
Žhavá láska (TV seriál)
2011 Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Krávy (S03E10)
Primát (S03E09)
Už to frčí (S03E08)
další epizody (10)
Tara a její svět (TV seriál)
The Good Parts (S03E12)
Crunchy Ice (S03E11)
Train Wreck (S03E10)
další epizody (12)
2010 Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Jsme si kvit (S02E10)
Jsem alergen (S02E09)
Třetí meta (S02E08)
další epizody (10)
Tara a její svět (TV seriál)
From This Day Forward (S02E12)
To Have and to Hold (S02E11)
Open House (S02E10)
další epizody (12)
2009 Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Péro a sen (S01E10)
To je Amerika (S01E09)
Je to protetický (S01E08)
další epizody (10)
2007 Wainy Days (TV seriál)
2005 Stella (TV seriál)
2003 Reno 911! (TV seriál)
2000 Wonderland (TV seriál)
1993 State, The (TV seriál)

Dokumentární

2017 Thank You for Coming
2015 Hurricane of Fun: The Making of Wet Hot
2009 Za svůj lid: Zvolení Baracka Obamy

Hudební videoklipy

2015 Ivy Levan - Who Can You Trust (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

2012 Tohle je ráj
2009 Kámoš k pohledání
2007 Desatero
1991 Aisle Six

TV seriály

2007 Wainy Days (TV seriál)
1993 State, The (TV seriál)

Dokumentární

2018 Records Collecting Dust II

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky