foto

Markus Knüfken

  • nar. 18.8.1965 (55 let)
    Essen, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 The Witch and the Ottoman
2016 Das Mädchen aus dem Totenmoor (TV film)
Gut zu Vögeln
2014 Tschüss Papa (studentský film)
2013 Kaiserschmarrn AT
2012 Dora Heldt: Bei Hitze ist es wenigstens nicht kalt (TV film)
Smrt On Air
2011 Brazilské štěstí (TV film)
Die Braut im Schnee (TV film)
2010 Drei gegen einen (TV film)
Männer lügen nicht (TV film)
Polizeiruf 110 - Schatten (TV film)
2009 On Air
Stürme in Afrika (TV film)
2008 Nečekaný záskok (TV film)
Utta Danella: Tajemství naší lásky (TV film)
2007 Manatu: Zachrání tě jen pravda (TV film)
2006 Dva miliony hledají tátu (TV film)
Goldene Zeiten
Null Zwo Drei Eins (studentský film)
2005 Comedy-Schiff (TV film)
Das Leben der Philosophen (TV film)
2003 Gott ist tot
2002 Bobby (TV film)
Nevěra za nevěru (TV film)
Verhexte Hochzeit (TV film)
Vollweib sucht Halbtagsmann (TV film)
2001 Honolulu
Last Blow Job, The
Schizo
2000 DoppelPack
Es geht nicht immer nur um Sex (TV film)
Modelky (TV film)
Schule
Vola Sciusciù (TV film)
Zwei Mädels auf Mallorca - Die heißeste Nacht des Jahres (TV film)
1999 Hotel Mama - Mama auf der Flucht (TV film)
Prachy, zbraně, jedno porno
S. geht rund
1998 Callboy (TV film)
Das Paar des Jahres (TV film)
Full Feedback
Herzbeben - Die Nacht, die alles veränderte (TV film)
Kai Rabe gegen die Vatikankiller
Milostné scény z planety Země
Pas de deux
1997 Hotel Mama - Die Rückkehr der Kinder (TV film)
Klepání na nebeskou bránu
Kochzeit (Love Bites)
Liebesfeuer (TV film)
Rendezvous
Sterben ist gesünder
Todsicheres Ding, Ein (TV film)
1996 Klaun (TV film)
1995 Spreebogen (TV film)
1994 Drei Tage im April (TV film)
Letzte Entscheidung, Die (TV film)
Polizeiruf 110 - Samstags, wenn Krieg ist (TV film)

TV seriály

2018 SOKO Wismar (TV seriál)
Die Spur der Schweine (S15E26)
2017 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Klartext (S03E10)
Kobra 11 (TV seriál)
Poplach na nudistické pláži (S22E01)
2016 Wilsberg (TV seriál)
In Treu und Glauben (E52)
2015 Dr. Klein (TV seriál)
Liebe (S02E07)
Der Lehrer (TV seriál)
Und ob Sie mich wollen! (S03E02)
2014 Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
2013 Láska u fjordu (TV seriál)
V zajetí lásky (E07)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Tattoo (S05E04)
Venkovská lékařka (TV seriál)
Vergissmeinnicht (E10)
Entscheidung des Herzens (E09)
Inga Lindström (TV seriál)
Srdce z ledu (E49)
2012 In aller Freundschaft (TV seriál)
Keine halben Sachen (S15E24)
2011 Venkovská lékařka (TV seriál)
Schicksalswege (E08)
2010 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2009 Policie Hamburk (TV seriál)
Kaiovo rozhodnutí (S04E06)
Mořský vlk v nesnázích (S04E05)
Bankrot (S04E04)
další epizody (24)
2008 Maja (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Nic než pravda (S03E07)
Srdce především (S03E06)
Nic než peníze (S03E05)
další epizody (7)
Lilly Schönauer (TV seriál)
Více než navždy (E05)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2004 Otec Braun (TV seriál)
Konec renesančního umělce (E04)
Začarovaný případ (E03)
2001 Millennium Mann (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Bittere Mandeln (S31E06)
1996 SK Babies (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
Die Tochter (E06)
1994 Místo činu (TV seriál)
Mord in der Akademie (S25E05)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky