foto

Usman Ally

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lovestruck (TV film)
2015 Misled
2013 Star Trek: Do temnoty
2012 Just Like a Woman
2009 Chicago Overcoat

TV seriály

2020 68 Whiskey (TV seriál)
Close Your Eyes and Jump (E10)
No Good Deed (E09)
Do the Right Thing (E08)
další epizody (10)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
In The Wind (S17E11)
2019 On Becoming a God in Central Florida (TV seriál)
Wham Bam Thank You FAM (S01E09)
Birthday Party (S01E08)
Flint Glass (S01E07)
další epizody (8)
Řada nešťastných příhod (TV seriál)
Grim Grotto: Part 1 (S03E03)
Slippery Slope: Part 2 (S03E02)
Slippery Slope: Part 1 (S03E01)
Bude líp (TV seriál)
No Limits (S03E05)
Kravaťáci (TV seriál)
Prisoner's Dilemma (S09E08)
Rocky 8 (S08E11)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
The North Pole (S17E10)
2018 Nobodies (TV seriál)
Open Dorf Policy (S02E01)
Řada nešťastných příhod (TV seriál)
The Austere Academy: Part 2 (S02E02)
The Austere Academy: Part 1 (S02E01)
2017 Lifeline (TV seriál)
Nobodies (TV seriál)
Bring Out the Champagne (S01E12)
Paul's Muse (S01E11)
Too Much of a Good Thing (S01E06)
další epizody (5)
Řada nešťastných příhod (TV seriál)
The Miserable Mill: Part Two (S01E08)
The Miserable Mill: Part One (S01E07)
The Wide Window: Part Two (S01E06)
další epizody (7)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Groundbreaking (S06E10)
A Woman First (S06E09)
Judge (S06E08)
další epizody (4)
Kravaťáci (TV seriál)
Shame (S07E09)
2016 Mrtvý bod (TV seriál)
Temné ostrovy (S01E11)
Knihovníci (TV seriál)
And the Fangs of Death (S03E02)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Good Samaritan (S04E06)
Lockup (S04E05)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Inaugurace (S05E10)
Babí (S05E04)
2015 Hráč (TV seriál)
Pilot (E01)
Castle na zabití (TV seriál)
Spáč (S07E20)
2014 Mind Games (TV seriál)
Lovci zločinců (TV seriál)
Věrnost (S03E18)
2013 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
No Regrets (S03E18)
2012 Šéf (TV seriál)
Mania (S02E05)
Redemption (S02E04)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Masakr na svatého Valentýna (E09)
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Add That Little Hopper to Your Stew (S04E06)
We'll Just Have to Find Another Way to Cut the Balls Off of This Thing (S04E05)
Next One's on Me, Blondie (S04E04)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky