foto

Usman Ally

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Misled
2013 Star Trek: Do temnoty
2012 Just Like a Woman
2009 Chicago Overcoat

TV seriály

2018 A Series of Unfortunate Events (TV seriál)
The Austere Academy: Part 2 (S02E02)
The Austere Academy: Part 1 (S02E01)
2017 A Series of Unfortunate Events (TV seriál)
The Miserable Mill: Part Two (S01E08)
The Miserable Mill: Part One (S01E07)
The Wide Window: Part Two (S01E06)
další epizody (7)
Lifeline (TV seriál)
Nobodies (TV seriál)
Bring Out the Champagne (S01E12)
Paul's Muse (S01E11)
Too Much of a Good Thing (S01E06)
další epizody (5)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Groundbreaking (S06E10)
A Woman First (S06E09)
Judge (S06E08)
další epizody (4)
Kravaťáci (TV seriál)
Shame (S07E09)
2016 Mrtvý bod (TV seriál)
Temné ostrovy (S01E11)
Knihovníci (TV seriál)
And the Fangs of Death (S03E02)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Good Samaritan (S04E06)
Lockup (S04E05)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Inaugurace (S05E10)
Babí (S05E04)
2015 Hráč (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Spáč (S07E20)
2014 Mind Games (TV seriál)
Lovci zločinců (TV seriál)
Allegiance (S03E18)
2013 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
No Regrets (S03E18)
2012 Šéf (TV seriál)
Mania (S02E05)
Redemption (S02E04)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Masakr na svatého Valentýna (E09)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace