foto

Pierre Baux

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Möbius
2011 De bon matin
Rituels meurtriers (TV film)
2005 Zim and Co.
2004 La Peur, petit chasseur
2003 Jedna z nás
2001 Roberto Succo
2000 Enchanteur, L' (TV film)
Franck Spadone
1999 La nouvelle Ève
Les Etrangers (TV film)
1998 Jours bleus, Les
1987 Sécurité publique

TV seriály

2014 Détectives (TV seriál)
Adjugé vendu (S02E03)
2013 Les Limiers (TV seriál)
Mauvaise herbe (E04)
The Tunnel (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
2012 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 1 (S04E01)
2011 Nicolas Le Floch (TV seriál)
L'affaire de la rue des Francs-Bourgeois (S04E02)
2009 Nováčci (TV seriál)
À bout portant (S03E06)
Devoir de mémoire (S03E05)
Alerte enlèvement (S03E04)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Une femme en blanc (TV seriál)

Dokumentární

2012 8 x Edward Hopper (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky