foto

Ji-won Wang

  • nar. 12.11.1988 (31 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Wonlain

TV seriály

2017 Baekjokeulleob (TV seriál)
Byeongwonseon (TV seriál)
2015 Yihonbyunhosaneun yeonaejoong (TV seriál)
2014 Eoddeun annyeong (TV seriál)
Lomaenseuga pilyohae sijeun 3 (TV seriál)
Woonmyungcheoreom neol saranghae (TV seriál)
2013 Goot dakteo (TV seriál)
Wangkwoneul sseuryeoneunja, keumugyeruel kyeondyeora - sangsokjadeul (TV seriál)
2012 Paemilli (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky