foto

Kaija Pakarinen

  • nar. 7.1.1954 (63 let)
    Rääkkylä, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Druhá strana naděje
2016 Důl
Láska a hněv
Tulen morsian
2014 Uprchlík na malinové loďce
2013 8-Ball
2012 Hvězdy nad hlavou
Index lásky
Ja saapuu oikea yö
Skoro 18
2011 Hella W
2009 Dopisy otci Jacobovi
2007 Sklizeň
2005 Varpuset (TV film)
2004 Capone (TV film)
Do hajzlu! (studentský film)
Enkeli tulessa (TV film)
Joensuun Elli
Juoksuhaudantie
Vappunenän paluu (TV film)
2003 Kaivoksen lapset (studentský film)
2002 Muž bez minulosti
2000 Automat na lásku
Sano Oili vaan (TV film)
1999 Rakkaudella, Maire
Tanssi perhoseni tanssi (TV film)
Zlatá horečka v Laponsku
1998 Oi mikä Mimmi (TV film)
1997 Kettutytöt (TV film)
Lahja (TV film)
Tiina, tule takaisin (studentský film)
1996 Mraky odtáhly
1991 Joulukuusi (studentský film)
Suklaasydän (TV film)
1990 Amor ampuu ohi
Axel (TV film)
Irti maasta (TV film)
Kiertotähden keisari
1943 elokuu (TV film)
1989 Špinavé ruce (TV film)
1988 Katsastus (TV film)
Onnea matkaan (TV film)
Yötyö (TV film)
1987 Isänsä tyttö (TV film)
Kystä kyllä - joululahja (TV film)
Tilinteko
1986 Kaikkien hampaissa (TV film)
Lumikit - Eli kohtauksia naisen elämästä (TV film)
Veronika (TV film)
1985 Juhani on kuumeessa (TV film)
Oven ulkopuolella (TV film)
Vappunenä (TV film)
1984 Kihokki (TV film)
Kuulustelu (TV film)
Puistatuksia
Tohvelisankarin rouva (TV film)
Vartioitu saari (TV film)
1982 Isä vieraissa (TV film)
Pohjalla (TV film)
1981 Pirunpolska (TV film)
Punaiset saappaat ja muita ihmeitä (TV film)
Vaiennetut äänet (TV film)
1980 Elinan surma (TV film)
Martinin rikos (TV film)
1979 Risto Vanarin piilokamera
1978 Teatterituokio: Jonninjoutavaa (TV film)

TV seriály

2016 Syke (TV seriál)
Kenguruhoitoa (S03E02)
2015 Downshiftaajat (TV seriál)
Paskaduuni (E09)
Hinnalla millä hyvänsä (TV seriál)
Uutta ja vanhaa (E09)
2014 Kohta 18 (TV seriál)
Raja (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2012 Helsingin herra (TV seriál)
Mysteerimies (E12)
Suunnitelman muuttuvan nään (E05)
Totta joskus tulevaisuudessa (E03)
další epizody (4)
2011 Taivaan tulet (TV seriál)
Anna kaikkien kokkien kukkia (S02E12)
Varovasti sanoi rovasti (S02E11)
Rata II (S02E09)
další epizody (4)
2010 Kallio (TV seriál)
Oman elämänsä sankari (E08)
Musiikkivideo (E07)
Työ (E06)
další epizody (7)
Taivaan tulet (TV seriál)
Me Tarzan You Jane (S02E04)
Meidän Herramme hurmaamia (S02E03)
Isieni talo (S02E02)
2009 Puolustuksen puheenvuoro (TV seriál)
Kahdesta pahasta (E06)
2008 Ihmisten puolue (TV seriál)
Maleena (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2006 Uudisraivaaja (TV seriál)
Vielä kerran (E12)
Haastattelu (E09)
Puhelin johon yrititte soittaa (E08)
další epizody (10)
2004 Pelkovaara (TV seriál)
Maailmanpolitiikan arkipäivää (E12)
Totuus Pelkovaarasta (E11)
Pelkovaaran pelastajat (E10)
další epizody (11)
2003 Kaunis mies (TV seriál)
Kirje isältä (TV seriál)
Täysin työkykyinen (TV seriál)
2000 Raid (TV seriál)
Risto Räppääjä (TV seriál)
1999 Angela ja ajan tuulet (TV seriál)
Hovimäki (TV seriál)
Kaverille ei jätetä (TV seriál)
Pieni Pala Jumalaa (TV seriál)
1997 Vuoroin vieraissa (TV seriál)
Meillä kaikilla on omat salaisuutemme (E12)
Eiks mikään oo enää pyhää (E09)
Yövieraat on sallittu (E08)
další epizody (6)
Kovaa maata (TV seriál)
Ratkaisut (S02E01)
1995 Fallesmannin Arvo ja minä (TV seriál)
Kotikatu (TV seriál)
Kovaa maata (TV seriál)
Vaikeat valinnat (S01E12)
Yllätys (S01E11)
1994 Kiinnisidottu (TV seriál)
Kovaa maata (TV seriál)
Riku katoaa (S01E08)
Tastula iskee (S01E07)
Seijan umpikuja (S01E06)
další epizody (7)
Mikset sä soita? (TV seriál)
1993 Pankkiherroja (TV seriál)
1991 Isänmaan kaikuja (TV seriál)
Tiina (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
1985 Ramppikuume (TV seriál)
1982 Doba železná (TV seriál)

Dokumentární

2011 Suomen suurin teatteri (TV seriál)

TV pořady

2017 Jussi Gaala 2017 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace