foto

Roman Kroitor

  • nar. 12.12.1927
    Yorkton, Saskatchewan, Kanada
  • zem. 16.9.2012 (84 let)
    Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1970 Tiger Child

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1985 We Are Born of Stars
1982 Pozdravy Columbii!
1960 Universe
1957 City of Gold

Režijní filmografie

Dokumentární

1990 Echoes of the Sun
1974 Circus World
1965 Stravinsky
1962 Paul Anka
1960 Universe

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

2005 On Screen! (TV seriál)
1999 Cinéma Vérité: Le moment décisif
1997 Reality Trip, The (TV film)

Střihačská filmografie

Dokumentární

1958 The Days Before Christmas

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace