foto

Dita Kaplanová

  • nar. 5.1.1965 (54 let)
    Brno, Československo

Kontakt

  • Dita Kaplanová
    Národní divadlo Brno, příspěvková organizace
    Dvořákova 11
    657 70 Brno
    E-mail: info@ndbrno.cz

Herecká filmografie

Filmy

2018 První večeře (studentský film)
2012 Sejít z cesty (TV film)
2011 Westernstory
2010 Alma (TV film)
2009 Raskolnikov: jeho zločin a jeho trest (divadelní záznam)
2008 Bratři Karamazovi: Vzkříšení (divadelní záznam)
2007 Baletky (divadelní záznam)
O kominickém učni a dceři cukráře (TV film)
2005 Stavrogin je ďábel (divadelní záznam)
2003 Taťka (TV film)
1998 Flóra (TV film)
Katynka z Heilbronnu neboli Zkouška ohněm (divadelní záznam)
1996 Požírač medvědů (TV film)
1992 Bydlela v hotelu U Andělů (TV film)
1990 Koncert V... (divadelní záznam)
1985 Trpká chuť slávy (TV film)
Zelená léta
1982 Hra na slepou bábu (TV film)
1981 Matěji, proč tě holky nechtějí?
V týlu nepřítele
Útěk (TV film)
1980 Dívka s mušlí
1978 Čekání na déšť

TV seriály

2018 Dáma a Král (TV seriál)
Tóny smrti (S02E02)
2017 Specialisté (TV seriál)
Mrtvým se nic nedaruje (S02E09)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Pirát (S02E12)
Patláci (S02E10)
Nelidskost (S02E06)
další epizody (7)
2016 Modré stíny (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2009 Vetřelci a lovci (TV seriál)
Zrozen bez porodu (E01)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Komparsista (S06E07)
2007 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Poslední decinka (S04E10)
Četnické humoresky (TV seriál)
Pojistka (S03E10)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Narodil se Kristus Pán (S01E13)
1977 Die Magermilchbande (TV seriál)

Dokumentární

1999 Osudy hvězd: Dita Kaplanová (TV film)