foto

Klaus Löwitsch

  • nar. 8.4.1936
    Berlín, Německá říše
  • zem. 3.12.2002 (66 let)
    Mnichov, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Hladina adrenalinu
2001 Poradce
Tanker (TV film)
Zúčtování s minulostí
2000 Die Bergwacht - Duell am Abgrund (TV film)
1999 Dostatek důkazů (TV film)
1998 Straßen von Berlin - Das rote Pulver, Die (TV film)
1997 Napoleon Fritz (TV film)
Urteil, Das (TV film)
1989 Exil
1985 Dostanu tě!
Hart an der Grenze
Kaminsky - Ein Bulle dreht durch
Tatort - Acht, neun, aus! (TV film)
1984 Art von Zorn, Eine (TV film)
1983 Tatort - Der Schläfer (TV film)
1982 Ohnivá liška
Tatort - So ein Tag... (TV film)
1981 Noční přechod
1980 Desideria: La vita interiore
1979 Manželství Marie Braunové
Místo činu - Kulka v těle (TV film)
Pekelný ostrov
Válečný kříž
1978 Auf den Hund gekommen (TV film)
Auf den Hund gekommen (TV film)
Zoufalství
1977 Brüder, Die
Rentenspiel, Das (TV film)
Železný kříž
1976 Der Aufregende Fall des Studienrats Adam Juracek (TV film)
Pokus o útěk
Schatten der Engel
1975 Růžové poupě
1974 Der Jäger von Fall
Krycí název Oděsa
Nora Helmer (TV film)
Tatort - 3:0 für Veigl (TV film)
Zwei himmlische Dickschädel
1973 Desaster (TV film)
Eine egoistische Liebe (TV film)
Libero
Schloß Hubertus
Supi nad Aljaškou
Svět na drátě (TV film)
Wildwechsel (TV film)
1972 Täter auf der Spur - In Schönheit sterben, Dem (TV film)
Täter auf der Spur - Kein Hafer für Nicolo, Dem (TV film)
1971 Ball im Savoy (TV film)
Obchodník se zeleninou
Posádka v Ingolstadtu (TV film)
1970 Erbe gesucht - Theater vorhanden (TV film)
Mädchen mit Gewalt
1969 Amerika oder der Verschollene (TV film)
1968 Bis zum Happy-End
1967 Dívky, dívky
Ein Riß im Eis (TV film)
Heißes Pflaster Köln
Liebe für Liebe (TV film)
Täter auf der Spur - 10 Kisten Whisky, Dem (TV film)
1966 Das Märchen (TV film)
Der Gute Mensch von Sezuan (TV film)
Kriminalmuseum - Das Etikett (TV film)
Mann aus Brooklyn, Der (TV film)
1965 2 Milliarden gegen die Bank von England (TV film)
Die Reise (TV film)
1964 Hund des Generals, Der (TV film)
Kriminalmuseum - Akte Dr. W. (TV film)
Lydia muss sterben (TV film)
1963 Die schwarze Kobra
Wahre Geschichte vom geschändeten und wiederhergestellten Kreuz, Die (TV film)
1961 Ein Tag im Leben von... (TV film)
Schlagerparade 1961
1960 ...und noch frech dazu!
Eine Frau fürs ganze Leben
1958 Der Page vom Palast-Hotel
Der Pauker
1957 Sedm let neštěstí
Träume von der Südsee
1956 Der Jäger von Fall
Wo die Lerche singt

TV seriály

1992 Zorc (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1987 Hafendetektiv (TV seriál)
Ostrov pokladů (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
1983 Goldenen Schuhe, Die (TV seriál)
1981 Exil (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1974 Die Fälle des Herrn Konstantin (TV seriál)
1973 Bastian, Der (TV seriál)
1972 Acht Stunden sind kein Tag (TV seriál)
1971 Das Messer (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)

Dokumentární

2015 Fassbinder - a.z.
1982 Bauer von Babylon - Rainer Werner Fassbinder dreht Querelle, Der

TV pořady

1969 Des Broadways liebstes Kind (TV pořad)
Unsere kleine Show - Musik zur blauen Stunde (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace