foto

Valery M. Ortiz

  • nar. 1.8.1984 (35 let)
    San Juan, Portoriko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Thriller
2014 Dumbbells
2008 From a Place of Darkness
2006 Děsnej doják

TV seriály

2018 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Temná tajemství (S15E12)
2013 Ctrl.Alt.Del (TV seriál)
Hit the Floor (TV seriál)
2011 Cowgirl Up (TV seriál)
2010 Gigantic (TV seriál)
Melissa a Joey (TV seriál)
2009 Diary of a Single Mom (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Sen o svobodě (S06E20)
2006 10 Items or Less (TV seriál)
Emily's Reasons Why Not (TV seriál)
What About Brian (TV seriál)
2005 Do neznáma (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Noches con Platanito (TV pořad)
2012 Teens Wanna Know (TV pořad)
2011 In the Flow with Affion Crockett (TV pořad)
2003 LATV Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace