foto

Izumi Inamori

  • nar. 19.3.1972 (47 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Bakushin: Nagasaki no sora
Kao (TV film)
2011 Kaibutsu-kun Kanzen Shinsaku Special!! (TV film)
2000 Yonimo kimyô na monogatari - Eiga no tokubetsu hen
1996 Meitantei Akeči Kogoró 3: Ankokusei (TV film)

TV seriály

2019 Daifugó dóšin (TV seriál)
Mada kekkon dekinai otoko (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Sore o ai to mačigaeru kara (TV seriál)
2018 Monte Cristo haku: karei naru fukušú (TV seriál)
2017 Keidži Jugami (TV seriál)
2016 Rental kjúseišu (TV seriál)
2015 Age Harassment (TV seriál)
Tatakau! Šoten girl (TV seriál)
2014 Dósósei (TV seriál)
Iryû: Team Medical Dragon 4 (TV seriál)
2013 Jae no sakura (TV seriál)
Kumo no Kaidan (TV seriál)
2012 Cleopatra na onna tachi (TV seriál)
2011 Watashi ga Ren'ai Dekinai Riyū (TV seriál)
2010 Iryû: Team Medical Dragon 3 (TV seriál)
Kaibucu-kun (TV seriál)
2009 Aišiteru (TV seriál)
2008 Acuhime (TV seriál)
2007 Kareinaru ičizoku (TV seriál)
2006 Irjú: Team Medical Dragon (TV seriál)
2005 Jošicune (TV seriál)
Magari Kado no Kanojo (TV seriál)
2004 Batsu Kare (TV seriál)
2003 Blue Moshiku wa Blue (TV seriál)
Toshishita no Otoko (TV seriál)
2002 Tantei Kazoku (TV seriál)
プリティガール (TV seriál)
2001 Ashita ga aru sa (TV seriál)
2000 Tenki-yoho no Koibito (TV seriál)
1999 Semi-Double (TV seriál)
1998 Happy Mania (TV seriál)
Ryakudatsu Ai ~ Abunai Onna (TV seriál)
1997 Beach Boys (TV seriál)
Hitonatsu no puropôzu (TV seriál)
Kanojo Tachi no Kekkon (TV seriál)
1996 Dear Woman (TV seriál)
Long Vacation (TV seriál)
Only you ai sarete (TV seriál)
1995 Hitonatsu no Love Letter (TV seriál)
Kagayaku Toki no Naka de (TV seriál)
Kagayaku toki no nakade (TV seriál)
1994 29-sai no Christmas (TV seriál)
Ue wo Muite Aruko (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky