foto

Mike Mitchell

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2014 Jennette McCurdy Gets Dirty
2011 Kocour v botách
2010 Megamysl
Shrek: Zvonec a konec
2009 B.O.B.'s Big Break
Monstra vs. Vetřelci
2006 Cheap Date
1999 American Detective

TV seriály

2014 Parks and Recreation (TV seriál)
New Slogan (S06E16)
2013 Parks and Recreation (TV seriál)
Fluoride (S06E08)
Are You Better Off? (S05E22)
Two Parties (S05E10)
2004 Mrtví jako já (TV seriál)
Dům na prodej (S02E06)
1994 Akta X (TV seriál)
Erlenmeyerova nádobka (S01E24)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Trollové - Zpíváme dál (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace