foto

Ashley Artus

  • nar. 28.1.1978 (42 let)
    Newcastle upon Tyne, Tyne and Wear, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Bídníci
Hmyzotopie
2008 Bůh před soudem (TV film)
2007 Gryfon (TV film)
2006 Desatero přikázání (TV film)
2005 Harry Potter a Ohnivý pohár
2004 Lighthouse Hill
2003 Evangelium podle Jana
2001 Císařovy nové šaty
Kiss Kiss (Bang Bang)
1999 Páté přes deváté
1998 Tajemství krokodýlů
1996 Merchant of Venice, The (TV film)
1995 Soudce Dredd

TV seriály

2013 Borgia (TV seriál)
Nanebevstoupení (S02E05)
2010 Vexed (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
2005 Twisted Tales (TV seriál)
2001 In Deep (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Polterguests (TV seriál)
1998 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt v přestrojení (S01E05)
1996 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Confession (S07E11)
1995 Královnin nos (TV seriál)
1993 Harry (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
Performance (TV seriál)
1989 Bodger and Badger (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Divadelní záznam

2010 Les Misérables - koncert z Londýna (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky