foto

Zuzana Kapráliková

  • nar. 5.9.1973 (46 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Spievankovo 5: O povolaniach
2009 Chuť leta (TV film)
Nedodržený slib
1999 Egy tél az Isten háta mögött
1996 Jaškův sen
1995 Cik-cak cik-cak-bum (TV film)
Hazard
Zlatý kolovrátok (TV film)
1994 Dlhý, Široký, Bystrozraký (TV film)
O Zorali a dvoch bratoch
Zlatohláska (TV film)
Škoda,že je pobehlica (divadelní záznam)
1993 Mladé letá (TV film)
Na Bukvovom dvore (TV film)
Tri stromy (TV film)
1992 Zrkadlo (TV film)
1991 Citlivka (TV film)
Rozruch na onkológii (TV film)
Ružová Anička (TV film)
Trpký voz nádeje (TV film)
1990 Po celé leto (TV film)
Sila lásky (TV film)
1989 Čierny vlas

TV seriály

2014 Ochránci (TV seriál)
2011 GYMPEL.TV (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace