foto

Zuzana Kapráliková

  • nar. 5.9.1973 (45 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Spievankovo 5: O povolaniach
2009 Chuť leta (TV film)
Nedodržený slib
1999 Egy tél az Isten háta mögött
1996 Jaškov sen
1995 Cik-cak cik-cak-bum (TV film)
Hazard
Zlatý kolovrátok (TV film)
1994 Dlhý, Široký, Bystrozraký (TV film)
O Zorali a dvoch bratoch
Zlatohláska (TV film)
Škoda,že je pobehlica (divadelní záznam)
1993 Mladé letá (TV film)
Na Bukvovom dvore (TV film)
Tri stromy (TV film)
1992 Zrkadlo (TV film)
1991 Citlivka (TV film)
Rozruch na onkológii (TV film)
Ružová Anička (TV film)
Trpký voz nádeje (TV film)
1990 Sila lásky (TV film)

TV seriály

2014 Ochránci (TV seriál)
2011 GYMPEL.TV (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

TV pořady

2009 Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace