foto

Edward Baker-Duly

  • nar. 1977
    Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The King and I (divadelní záznam)
2014 Welkome Home
2009 Micro Men (TV film)
2007 Botched
2004 De-Lovely
1994 Marie s'en va t-en guerre (TV film)
1990 Kwagga oplácí útok
1989 Brutální vítězství

TV seriály

2018 Špinaví poldové (TV seriál)
The Reckoning (S03E06)
2017 Time After Time (TV seriál)
Pilot (E01)
2016 Miliardy (TV seriál)
The Conversation (S01E12)
2015 Jak prosté (TV seriál)
Rodinné pouto (S03E12)
2014 Černá listina (TV seriál)
The Cyprus Agency (No. 64) (S01E13)
2012 Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
2010 Vyšší a nižší společnost (TV seriál)
The Cuckoo (S01E03)
The Fledgling (S01E01)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace