foto

Robin Renucci

  • nar. 11.7.1956 (62 let)
    Le Creusot, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Couvre-feu (TV film)
2013 Silence des églises, Le
2011 Celles qui aimaient Richard Wagner
2010 Colère (TV film)
Fracture (TV film)
2008 Síla odvahy
2007 Chat bleu, chat noir (TV film)
Surprise, La (TV film)
2006 Opojení mocí
2005 La bonne copine (TV film)
2004 Arsen Lupin - zloděj gentleman
Fonte des neiges, La (TV film)
2003 Furet, Le
Satan refuse du monde (TV film)
Snílci
T'as voulu voir la mer... (TV film)
Train de 16h19, Le (TV film)
Ženy mají pravdu (TV film)
2002 Affaire(s) à suivre...
Total Kheops
2001 Interpellation, L' (TV film)
Na miskách vah
Parisien du village, Le (TV film)
2000 Žijeme jen jednou (TV film)
1999 Děti století
Parents à mi-temps: Chassés-croisés (TV film)
Sapajou contre Sapajou (TV film)
1998 Danger d'aimer, Le (TV film)
La famille Sapajou - le retour (TV film)
1997 Enfant perdu, L' (TV film)
Fille des nuages, La (TV film)
Féminin masculine (TV film)
La famille Sapajou (TV film)
Mon amour (TV film)
1996 Bratři Gravetové
Crédit bonheur (TV film)
Méfie-toi de l'eau qui dort
Sans mentir (TV film)
Un amour impossible (TV film)
1995 Coeur étincelant, Le (TV film)
Duchesse de Langeais, La (TV film)
Parents à mi-temps (TV film)
Tzaleket
1994 Balle perdue (TV film)
Des enfants dans les arbres (TV film)
La Poudre aux yeux
Ombra della sera, L'
1993 Poisson-lune
Écrivain public, L'
1992 L´Ordre du jour
Myslím na vás
Už neplač, má lásko (TV film)
1991 Le peloton d'exécution (TV film)
Léon Morin, prêtre (TV film)
1990 Aventure de Catherine C.
Faux et usage de faux
Galantní dámy
The King's Whore
1989 Deux Fragonard, Les
Mannequins d'osier, Les
1988 Asijské stigma
1987 Masky
1986 Amant magnifique, L'
Coda del diavolo, La
Peau d'ange
Suivez mon regard
États d'âme
1985 Escalier C
La Baston
Pekelný vlak
Un homme comblé (TV film)
1984 Côté coeur, côté jardin
Let Sfingy
Pevnost Saganne
1983 Coup de foudre
Dorothée, danseuse de corde (TV film)
Elle voulait faire du cinéma (TV film)
Homme qui aimait deux femmes, L' (TV film)
Mots pour le dire, Les
Partička
Richelieu ou La journée des dupes (TV film)
Stella
Stopa
Vive la sociale!
1982 Fernandel for ever
Invitation au voyage
Les quarantièmes rugissants
Ubožáci
1981 Hluboké vody

TV seriály

2016 Vesnice ve Francii (TV seriál)
L'Embarquement (S07E12)
Le Vernissage (S07E11)
28-10-0-1 (S07E10)
další epizody (12)
2015 Chefs (TV seriál)
2014 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Libération (S06E12)
Arrestations (S06E11)
La Loi du désir (S06E10)
další epizody (12)
2013 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Pohled na svět (S05E12)
Den poté (S05E11)
Alsace a Lorraine (S05E10)
další epizody (12)
2012 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Hranice (S04E12)
Past (S04E11)
Od Anny (S04E10)
další epizody (12)
2010 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Řešení (S03E12)
Zrádce (S03E11)
Z lásky (S03E10)
další epizody (12)
2009 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Rána z milosti (S02E06)
Riziko smrti (S02E05)
Konflikt (S02E02)
další epizody (10)
1999 Au bénéfice du doute (TV seriál)
1996 Maigret (TV seriál)
Maigret ve Finsku (E22)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1991 Dáma z Berlína (TV seriál)
La grande collection (TV seriál)
Myster Mocky présente (TV seriál)
1989 Grande cabriole, La (TV seriál)
1988 Lékaři lidí (TV seriál)

Dokumentární

2002 Louis Jouvet ou L'amour du théâtre (TV film)
1987 La nuit des Molières (TV seriál)

TV pořady

2006 Jour de fête (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1986 La nuit des 7 d'or (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2007 Sempre vivu!
1998 Femme d'un seul homme, La (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace