foto

Jeff Schaffer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Bez minulosti (TV film)
2012 Diktátor
2009 Bruno
2004 Eurotrip
2003 Kocour

TV seriály

2015 Liga snů (TV seriál)
The Great Night of Shiva (S07E13)
The 13 Stages of Grief (S07E12)
Adios y Bienvenidos (S07E11)
další epizody (9)
2014 Liga snů (TV seriál)
The Beach House (S06E13)
Ménage à Cinq (S06E12)
EBDBBnB (S06E11)
další epizody (10)
2013 Liga snů (TV seriál)
The 8 Defensive Points of Hanukkah (S05E13)
Baby Geoffrey Jesus (S05E12)
The Credit Card Alert (S05E11)
další epizody (10)
2012 Liga snů (TV seriál)
The Curse of Shiva (S04E13)
A Krampus Carol (S04E12)
12.12.12 (S04E11)
další epizody (10)
2011 Liga snů (TV seriál)
The Funeral (S03E13)
St. Pete (S03E12)
The Guest Bong (S03E11)
další epizody (10)
2010 Liga snů (TV seriál)
The Sacko Bowl (S02E13)
Kegel the Elf (S02E12)
Ramona Neopolitano (S02E11)
další epizody (9)
2009 Liga snů (TV seriál)
The Shiva Bowl (S01E06)
The Usual Bet (S01E05)
Mr. McGibblets (S01E04)
další epizody (6)
1998 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Puerto Rican Day (S09E20)
The Maid (S09E19)
1997 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Strike (S09E10)
The Voice (S09E02)
The Butter Shave (S09E01)
další epizody (4)
1996 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Chicken Roaster (S08E08)
The Calzone (S07E19)
The Seven (S07E13)
1995 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Secret Code (S07E07)
The Postponement (S07E02)
The Doodle (S06E19)
další epizody (4)
1994 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Gymnast (S06E06)
1991 Herman's Head (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2004 Eurotrip

TV seriály

2020 Sládci v přízni (TV seriál)
Bratři Rodmanovi (E01)
Larry, kroť se (TV seriál)
Elizabeth, Margaret and Larry (S10E08)
Insufficient Praise (S10E05)
You're Not Going to Get Me to Say Anything Bad About (S10E04)
další epizody (4)
2017 Crashing (TV seriál)
Parents (S01E05)
Barking (S01E04)
Larry, kroť se (TV seriál)
A Disturbance in the Kitchen (S09E03)
Foisted! (S09E01)
2015 Liga snů (TV seriál)
The Great Night of Shiva (S07E13)
The 13 Stages of Grief (S07E12)
The Block (S07E10)
další epizody (12)
2014 Liga snů (TV seriál)
The Beach House (S06E13)
Ménage à Cinq (S06E12)
EBDBBnB (S06E11)
další epizody (12)
2013 Liga snů (TV seriál)
The 8 Defensive Points of Hanukkah (S05E13)
Baby Geoffrey Jesus (S05E12)
The Credit Card Alert (S05E11)
další epizody (13)
2012 Liga snů (TV seriál)
The Curse of Shiva (S04E13)
A Krampus Carol (S04E12)
12.12.12 (S04E11)
další epizody (12)
2011 Liga snů (TV seriál)
The Funeral (S03E13)
The Guest Bong (S03E11)
The Out of Towner (S03E09)
další epizody (11)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Smiley Face (S08E04)
2010 Liga snů (TV seriál)
The Sacko Bowl (S02E13)
Kegel the Elf (S02E12)
Ramona Neopolitano (S02E11)
další epizody (11)
2009 Liga snů (TV seriál)
The Shiva Bowl (S01E06)
The Usual Bet (S01E05)
Mr. McGibblets (S01E04)
další epizody (6)
Larry, kroť se (TV seriál)
Seinfeld (S07E10)
The Reunion (S07E03)
2007 Larry, kroť se (TV seriál)
The TiVo Guy (S06E07)

Herecká filmografie

Filmy

1999 Nebezpečná síť

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Dave (TV seriál)
Jail (E10)
Ally's Toast (E09)
PIBE (E08)
další epizody (10)
2015 Liga snů (TV seriál)
The Great Night of Shiva (S07E13)
The 13 Stages of Grief (S07E12)
Adios y Bienvenidos (S07E11)
další epizody (13)
2014 Liga snů (TV seriál)
The Beach House (S06E13)
Ménage à Cinq (S06E12)
EBDBBnB (S06E11)
další epizody (13)
2013 Liga snů (TV seriál)
The 8 Defensive Points of Hanukkah (S05E13)
Baby Geoffrey Jesus (S05E12)
The Credit Card Alert (S05E11)
další epizody (13)
2012 Liga snů (TV seriál)
The Curse of Shiva (S04E13)
A Krampus Carol (S04E12)
12.12.12 (S04E11)
další epizody (13)
2011 Liga snů (TV seriál)
The Funeral (S03E13)
St. Pete (S03E12)
The Guest Bong (S03E11)
další epizody (13)
2010 Liga snů (TV seriál)
The Sacko Bowl (S02E13)
Kegel the Elf (S02E12)
Ramona Neopolitano (S02E11)
další epizody (13)
2009 Liga snů (TV seriál)
The Shiva Bowl (S01E06)
The Usual Bet (S01E05)
Mr. McGibblets (S01E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce