foto

Jeff Schaffer

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Bez minulosti (TV film)
2012 Diktátor
2009 Bruno
2004 Eurotrip
2003 Kocour

TV seriály

2009 Liga snů (TV seriál)
1998 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Puerto Rican Day (S09E20)
The Maid (S09E19)
1997 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Strike (S09E10)
The Voice (S09E02)
The Butter Shave (S09E01)
další epizody (4)
1996 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Chicken Roaster (S08E08)
The Calzone (S07E19)
The Seven (S07E13)
1995 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Secret Code (S07E07)
The Postponement (S07E02)
The Doodle (S06E19)
další epizody (4)
1994 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Gymnast (S06E06)
1991 Herman's Head (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2004 Eurotrip

TV seriály

2017 Crashing (TV seriál)
Parents (S01E05)
Barking (S01E04)
Larry, kroť se (TV seriál)
A Disturbance in the Kitchen (S09E03)
Foisted! (S09E01)
2011 Larry, kroť se (TV seriál)
The Smiley Face (S08E04)
2009 Liga snů (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
Seinfeld (S07E10)
The Reunion (S07E03)
2007 Larry, kroť se (TV seriál)
The TiVo Guy (S06E07)

Herecká filmografie

Filmy

1999 Nebezpečná síť

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace