foto

Adam Szyszkowski

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Oleg
Prázdnota
2018 53 válek
Studená válka
2016 Poslední rodina
2014 Letní slunovrat
2013 Ida
2011 Varšavská bitva 1920
2010 Belcanto
2009 Magic Stone, The
2008 Within the Whirlwind
2007 Braciszek (TV film)
2006 Náměstí Spasitele
2001 Smrtící Avalon
1995 Dama kameliowa (TV film)
1993 Samowolka
1991 Koniec gry

TV seriály

2020 Młody Piłsudski (TV seriál)
Episode 9 (E09)
2019 Chyłka - Kasacja (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Pod powierzchnią (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 10 (S10E10)
2018 Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Korona królów (TV seriál)
Diagnoza (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (4)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
El Greco (S20E04)
2017 Miasto skarbów (TV seriál)
Kolejka do śmierci (E10)
Niania w wielkim mieście (TV seriál)
Episode 8 (E08)
W rytmie serca (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Wataha (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
Komisarz Alex (TV seriál)
Trzeci człowiek (S10E13)
2016 Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 4 (E04)
2015 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Domki z kart (S01E06)
Skazane (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Strażacy (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
2014 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Komisarz Alex (TV seriál)
Na pełnym gazie (S06E02)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 11 (S06E11)
Episode 10 (S05E10)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Powrót (S12E03)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
2012 Paradoks (TV seriál)
Tajemnica spowiedzi (E04)
2011 Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 12 (E12)
2010 Nowa (TV seriál)
Wątpliwość (E08)
2009 Londyńczycy (TV seriál)
Episode 15 (S02E15)
Episode 3 (S02E03)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
Odwróceni (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Prawo miasta (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Dwie strony medalu (TV seriál)
Episode 114 (E114)
Faceci do wzięcia (TV seriál)
Sumo życie (E31)
Glina (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2006 Niania (TV seriál)
Niania porywaczka (S02E06)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Jubiler (S01E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky