foto

Adam Szyszkowski

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Poslední rodina
2015 Letní slunovrat
2013 Ida
2011 Varšavská bitva 1920
2010 Belcanto
2009 Magic Stone, The
2008 Within the Whirlwind
2007 Braciszek (TV film)
2006 Náměstí Spasitele
2001 Smrtící Avalon
1995 Dama kameliowa (TV film)
1993 Samowolka
1991 Koniec gry

TV seriály

2012 Prawo Agaty (TV seriál)
2011 Układ Warszawski (TV seriál)
2010 Nowa (TV seriál)
2008 Londyńczycy (TV seriál)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
2006 Dwie strony medalu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace