foto

Eddie McGee

  • nar. 24.2.1979 (41 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Renko
2014 God's Pocket
2013 The Human Race
2008 Bruins, The
2007 Mattie Fresno and the Holoflux Universe
2006 Eddie Monroe
Prodám šéfa zn. spěchá
2005 Rose Woes and Joe's
The Signs of the Cross
2001 Drop Dead Roses

TV seriály

2020 FBI: Most Wanted (TV seriál)
Invisible (E05)
2019 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Christmas Spirit (S03E10)
Fallout (S03E09)
Chicago Med (TV seriál)
Who Can You Trust (S04E11)
2016 Shooter (TV seriál)
Musa Qala (S01E03)
Jak prosté (TV seriál)
Poslední seskok (S05E07)
2015 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Palebné pole (S06E22)
2009 The Philanthropist (TV seriál)
2008 Uklízeč (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Vidět a nevidět (S04E12)
2001 Mutant X (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky