foto

David Gautreaux

  • nar. 28.6.1951 (67 let)
    Central Falls, Rhode Island, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Napospas smrti: Příběh Tammi a Sandry Chaseových (TV film)
2011 Vrah přes inzerát (TV film)
2004 Ideal
Pomsta ženy středního věku (TV film)
2000 Sedmdesátá léta (TV film)
1996 Decaf
1995 The Zone
1994 Zvířecí instinkty 2
1993 Donato a dcera (TV film)
Krevní pouto: Smrt v rodině (TV film)
1989 Oddíl z Beverly Hills
1980 The Hearse
1979 Star Trek: Film

TV seriály

2018 S.W.A.T. (TV seriál)
1000 Joules (S02E10)
Slepé skvrny (S01E09)
2016 Noční směna (TV seriál)
Unexpected (S03E09)
2015 Hráč (TV seriál)
A House Is Not a Home (E07)
Černá listina (TV seriál)
Luther Braxton (No. 21): Conclusion (S02E10)
2014 Mizera (TV seriál)
Noční směna (TV seriál)
Zachraň mě (S01E08)
Pokrevní bratři (S01E07)
Vražedná práva (TV seriál)
Freakin' Whack-a-Mole (S01E06)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Pokrevní bratři (S04E19)
Castle na zabití (TV seriál)
Pravda (S06E22)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zabijte posla (S12E02)
2012 Laskavý dotek (TV seriál)
Tough Love (S01E03)
Franklin a Bash (TV seriál)
Waiting on a Friend (S02E09)
2011 Franklin a Bash (TV seriál)
Franklin vs. Bash (S01E07)
The Protector (TV seriál)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
2010 Událost (TV seriál)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
V těle boubelky (TV seriál)
Zvíře (TV seriál)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
První prezidentka (TV seriál)
Threshold (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2003 Mister Sterling (TV seriál)
2002 Západní křídlo (TV seriál)
The U.S. Poet Laureate (S03E16)
2000 Grosse Pointe (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Řidič z místa nehody ujel (S01E04)
1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
1991 Herman's Head (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Working It Out (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Crazy Like a Fox (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1977 Man from Atlantis (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)

Dokumentární

2012 Making It So: Continuing Star Trek - The Next Generation

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace