foto

Rajesh Tailang

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Commando 3
2018 Aiyaary
2017 Haseena Parkar
Omerta
Rváč
2015 Druhý báječný hotel Marigold
Phantom
Umrika
2013 Siddharth
2007 Amal
2005 Vzpoura
2004 Dev
1999 Thakshak
1998 Hazaar Chaurasi Ki Maa
1997 ...Jayate (TV film)

TV seriály

2019 Delhi Crime (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
2018 Mirzapur (TV seriál)
Selection Day (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky