foto

Tom Lindholm

  • nar. 16.10.1958 (61 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Olavi Virta
2015 Risto Räppääjä ja Sevillan saituri
2014 Kummeli V
2013 Vuonna 85
2005 Lintu sininen (TV film)
2003 Kohtalon kirja (studentský film)
2001 Rentun ruusu
2000 Minä, joki ja metsä (TV film)
1999 Keinottelija (studentský film)
1998 Saari (TV film)
1996 Missä on pommi, Tommi? (studentský film)
1993 Onnellinen hääpäivä (TV film)
1992 Vanha mies
1991 Petterin parempi elämä (TV film)
Tuuli leppeä lounaasta (TV film)
1989 Kuutamouimari (TV film)
1978 Olga (TV film)

TV seriály

2012 Tehdas (TV seriál)
Sukeltajat (S01E12)
Tarpeettomat ihmiset (S01E11)
Rytmi-ihmiset (S01E10)
další epizody (12)
2007 Turvetta ja timantteja (TV seriál)
Eksodus uhkakuville (E06)
Aika hyvä poliisiksi (E05)
Suo siellä, Viola täällä (E04)
2006 Turvetta ja timantteja (TV seriál)
Mustaa kultaa ja kuravelliä (E03)
Ei kivi miestä pahenna (E02)
Kuusniemeä koetellaan (E01)
2004 Hiljaista on (TV seriál)
Vihdoinkin kahvia (E11)
Idän pikajuna (E10)
Ilmastoitua rakkautta (E09)
další epizody (4)
2003 Hiljaista on (TV seriál)
...niin hiljaista... (E07)
Joulun lyömät (E06)
Pelimies ei pelkää (E05)
další epizody (7)
2002 Jauhon kauppa (TV seriál)
Mooseksen perintö (TV seriál)
Viimeinen pamaus (E06)
Panokset kovenevat (E05)
Rauta-aika (E04)
2001 Mooseksen perintö (TV seriál)
Varma vastaus ongelmiin (E03)
Musta hevonen (E02)
Jo joutui armas aika (E01)
Peräkamaripojat (TV seriál)
Vilpittömästi sinun (E06)
Rakastukoon ken voi (E05)
Rakasta, kärsi ja uhkaile (E04)
další epizody (6)
Vaimonsa mies (TV seriál)
2000 Jäähyväiset ilman kyyneleitä (TV seriál)
1998 Vain muutaman huijarin tähden (TV seriál)
Kovaa peliä Kuusniemellä (E06)
Huutoa ja uhkauksia (E05)
Kiisken kanssa kalassa (E04)
další epizody (6)
1997 Ota ja omista (TV seriál)
1996 Elämän suola (TV seriál)
Lihaksia ja luoteja (TV seriál)
1995 Herkku & Partanen (TV seriál)
1994 Kyllä isä osaa (TV seriál)
1992 Luonnonmukainen rakastaja (TV seriál)
1987 Kolarikorjaamossa kummittelee (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
1986 Sisko ja sen veli (TV seriál)
Episode 5 (E05)

Host

TV pořady

2018 Hyvät katsojat (TV pořad)
2015 Jussi Gaala 2015 (TV pořad)
2000 Kultajukka & kumppanit (TV pořad)
1991 Kummeli (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky