foto

Ali Stroker

  • nar. New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Cotton

TV seriály

2019 Charmed (TV seriál)
Witch Perfect (S01E11)
2018 Instinct (TV seriál)
Secrets and Lies (S01E03)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Rychlý prachy (S02E11)
2017 Ten Days in the Valley (TV seriál)
Day 5: Back To Ones (E05)
Day 1: Fade In (E01)
2015 Předstírání (TV seriál)
School's Out (S02E20)
Stripped (S02E11)
2014 Předstírání (TV seriál)
Busted (S02E10)
2013 Drunk History (TV seriál)
Glee (TV seriál)
I Do (S04E14)

Dokumentární

2019 Able (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 The Glee Project (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky