foto

Carrie Coon

  • nar. 24.1.1981 (37 let)
    Akron, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Avengers: Infinity War
Kin
The Legacy of a Whitetail Deer Hunter
Vdovy
2017 Akta Pentagon: Skrytá válka
Great Choice
Izzy Gets the F*ck Across Town
The Keeping Hours
2016 Strange Weather
2014 Zmizelá

TV seriály

2018 The Sinner (TV seriál)
Part VIII (S02E08)
Part VII (S02E07)
Part VI (S02E06)
další epizody (8)
2017 Fargo (TV seriál)
Somebody to Love (S03E10)
Aporia (S03E09)
Who Rules the Land of Denial? (S03E08)
další epizody (10)
Pozůstalí (TV seriál)
The Book of Nora (S03E08)
Nejmocnější muž na světě (S03E07)
Licence (S03E06)
další epizody (7)
2015 Pozůstalí (TV seriál)
Teď bydlím tady (S02E10)
13. říjen (S02E09)
Mezinárodní nájemný vrah (S02E08)
další epizody (10)
2014 Inteligence (TV seriál)
Pozůstalí (TV seriál)
Návrat marnotratného syna (S01E10)
Garveyovi ve vrcholné formě (S01E09)
Cairo (S01E08)
další epizody (10)
2013 Ironside: Na straně zákona (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Girl Dishonored (S14E20)
2011 The Playboy Club (TV seriál)

TV pořady

2017 69. Emmy Awards (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
The 67th Annual Tony Awards (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace