foto

Jú Asakawa

  • nar. 20.3.1975 (44 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gekidžóban Fate/Stay Night: Heaven's Feel II. Lost Butterfly
2018 Šinmai maó no Testament Departures
2017 Gekidžóban Fate/Stay Night: Heaven's Feel I. Presage Flower
Senran Kagura: Estival Versus – Mizugi darake no zenjasai
2016 Fate/Grand Order: First Order (TV film)
2015 Shinmai maō no Testament
2013 Rin x Sen + Ran->Sem: Cross Mix
2012 Otomedori
Upotte!! Miatte Waratte
2011 Carnival Phantasm
Chocolat no mahó
Ikkitósen: Šúgaku tóši keppúroku
K-ON! film
2010 Fate/stay night
Gekidžóban Fate/stay night: Unlimited Blade Works
Prism Magical: Prism Generations!
2009 Makai kiši Ingrid
2008 Hells
Kaitō tenshi Twin Angel
School Rumble Sangakki
2007 Flag Director's Edition: Issenman no Kufura no kiroku
Šin SOS dai Tokio tankentai
2006 Kjó no go no ni
UFO Princess Valkyrie: Toki to jume to ginga no utage
2005 School Rumble: Ičigakki hošú
Stratos 4 Advance
UFO Princess Valkyrie: Seireisecu no hanajome
2004 DearS: OVA
Kishin hōkō Demonbane
Lupin sansei: Nusumareta Lupin (TV film)
Stratos 4
2003 Ai Shimai 2: Futari no Kajitsu
Haruka naru toki no naka de 2: Široki rjú no miko
RahXephon: Tagen hensókjoku
2002 Futari ečči
Haruka naru toki no naka de: Adžisai jumegatari
Love Hina Again
Vandread: Gekitóhen
2001 Ai Shimai: Futari no Kajitsu
Angel Blade
Azumanga daió The Animation
Azumanga daiō
Love Hina Haru Special: Kimi sakura čiru nakare!! (TV film)
Princess Memory
Vandread: Taidóhen
2000 Love Hina Christmas Special: Silent Eve (TV film)
Šin Getter Robo tai Neo Getter Robo
1999 Akihabara dennógumi: 2011 nen no nacujasumi
1998 Ao no 6 gó
1997 Tenči mujó! Manacu no Eve

TV seriály

2018 Killing Bites (TV seriál)
Sora to umi no aida (TV seriál)
2017 Emija-sanči no kjó no gohan (TV seriál)
Nora to ódžo to noraneko Heart (TV seriál)
Schoolgirl Strikers: Animation Channel (TV seriál)
Seiren (TV seriál)
2016 Masó gakuen H×H (TV seriál)
Oranžáda (TV seriál)
2015 Mahó šódžo lyrical Nanoha ViVid (TV seriál)
Minna atsumare! Falcom gakuen SC (TV seriál)
Shinmai maō no Testament (TV seriál)
Šinmai maó no Testament: Burst (TV seriál)
2014 Akame ga kill! (TV seriál)
Akuma no Riddle (TV seriál)
Fate/stay night: Unlimited Blade Works (TV seriál)
Nobunagun (TV seriál)
Soredemo sekai wa ucukušii (TV seriál)
2013 Arata Kangatari (TV seriál)
Fate/kaleid liner Prisma Illya (TV seriál)
Love Lab (TV seriál)
Ore no imóto ga konna ni kawaii wake ga nai. (TV seriál)
Sasami-san@Ganbaranai (TV seriál)
2012 Aikacu! Idol kacudó! (TV seriál)
Amagami SS+ (TV seriál)
Brave 10 (TV seriál)
Koi to senkjo to Chocolate (TV seriál)
Kuromadžo-san ga tóru!! (TV seriál)
Senran Kagura (TV seriál)
Tanken Driland (TV seriál)
Tottoko Hamtaró (TV seriál)
Upotte!! (TV seriál)
2011 Freezing (TV seriál)
Kaitó tenši Twin Angel: Kjunkjun tokimeki Paradise!! (TV seriál)
Madži de wataši ni koi šinasai!! (TV seriál)
Nurarihjon no mago: Sennen makjó (TV seriál)
Rio: Rainbow Gate! (TV seriál)
2010 Amagami SS (TV seriál)
K-ON!! (TV seriál)
Čú Bra!! (TV seriál)
2009 11 Eyes (TV seriál)
2008 D.C.II S.S.: Da Capo II Second Season (TV seriál)
Ikkitōsen: Great Guardians (TV seriál)
Kimi ga aruji de shitsuji ga ore de (TV seriál)
Mission-E (TV seriál)
Wagaja no Oinari-sama (TV seriál)
2007 Bamboo Blade (TV seriál)
Buzzer Beater (TV seriál)
D.C. II: Da Capo II (TV seriál)
Ikkitósen: Dragon Destiny (TV seriál)
Naruto: Šippúden (TV seriál)
2006 Fate/stay night (TV seriál)
Joake mae jori ruri'iro na: Crescent Love (TV seriál)
Kišin hókó Demonbane (TV seriál)
Lovedol: Lovely Idol (TV seriál)
School Rumble Nigakki (TV seriál)
Starship Operators (TV seriál)
Tottoko Hamtaró Hai! (TV seriál)
2005 Cubasa Chronicle (TV seriál)
Gunparade Orchestra (TV seriál)
MAR Heaven (TV seriál)
Ueki no hósoku (TV seriál)
2004 B-Legend! Battle B-Daman (TV seriál)
Bleach (TV seriál)
DearS (TV seriál)
Girls Bravo - first season (TV seriál)
Haruka naru toki no naka de: Hačijóšó (TV seriál)
Kidó senši Gundam Seed Destiny (TV seriál)
Kjó kara maó! (TV seriál)
Pugjuru (TV seriál)
SAMURAI 7 (TV seriál)
School Rumble (TV seriál)
Sweet Valerian (TV seriál)
Čódžúšin Gravion Zwei (TV seriál)
2003 Bóken Júki Plusterworld (TV seriál)
Kaleido Star (TV seriál)
Kondžiki no Gash Bell!! (TV seriál)
Stratos 4 (TV seriál)
2002 Asobot senki gokú (TV seriál)
Azumanga daió: The Animation (TV seriál)
Galaxy Angel A (TV seriál)
RahXephon (TV seriál)
Čódžúšin Gravion (TV seriál)
2001 Hikaru no go (TV seriál)
Vandread: The Second Stage (TV seriál)
2000 Boogiepop wa warawanai: Boogiepop Phantom (TV seriál)
Love Hina (TV seriál)
Tottoko Hamtaró (TV seriál)
Vandread (TV seriál)
1999 Gokudó-kun man'júki (TV seriál)
Seraphim Call (TV seriál)
Šin Hakkenden (TV seriál)
1998 Akihabara dennógumi (TV seriál)
Bubblegum Crisis: Tokio 2040 (TV seriál)
Hanasaka tenši Tenten-kun (TV seriál)
Lodoss tó senki: Eijú kiši den (TV seriál)
Saber Marionette J to X (TV seriál)
Saint Luminous džogakuin (TV seriál)
1997 Elf o karu monotači II (TV seriál)
Photon (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace