foto

Jukka Jarvola

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1988 Anna Linnean hiukset (TV film)
1985 Kadonnut lakki (TV film)
1983 Joen saartama talo (TV film)
1981 Kerran kesällä (TV film)
1978 Ukin piippu (TV film)

TV seriály

1990 Elämän rouva, rouva Glad (TV seriál)
1987 Veijaritarinoita (TV seriál)
1985 Arvoisa rouva Marie (TV seriál)
1981 Iris Klewe (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1986 Eevan luokka (TV seriál)
1985 Arvoisa rouva Marie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky