foto

Aili Viitanen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

1986 Intohimonäytelmä (TV film)
Maailman paras (TV film)
Valtuuskunta (TV film)
1985 Kunniallinen petkuttaja (TV film)
1981 Sotamies Jokisen vihkiloma (TV film)

TV seriály

1999 Jatkoaika (TV seriál)
1995 Herkku & Partanen (TV seriál)
1991 Alhola (TV seriál)
Hynttyyt yhteen (TV seriál)
1990 Elämän rouva, rouva Glad (TV seriál)
Ruusun aika (TV seriál)
1988 Rikas ja kunniallinen (TV seriál)
1985 Lyhyitä erikoisia (TV seriál)
Uskottu mies (TV seriál)
1982 Hamsterit (TV seriál)
1980 Tosimiehiä (TV seriál)
1978 Vetää kaikista ovista (TV seriál)

TV pořady

1999 Saldo: Kodin rahat (TV pořad)
1990 Tulisuudelma (TV pořad)
1989 Viemäri-tv (TV pořad)
1986 Miss Suomi 1986 (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky