foto

Kyeong-pyo Ko

  • nar. 11.6.1990 (29 let)
    Inčchon, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 7 Nyeoneui bam
2015 Chainatawoon
Proradní
2014 1597: bitva u Myeongryang
Haiheel
Insaengeun saeongjima
Weokinggul
2013 Chungchunjungdam
Mooseowon iyagi 2
2012 5 baekmanbooleui sanai
2011 Jeonggeulpiswi2 - Geukjangpan

TV seriály

2018 Keuroseu (TV seriál)
2017 Choikang baedalggun (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Hoisareul guanduneun choigoeui sungan (TV seriál)
Sikagotajagi (TV seriál)
2016 Jiltueui hwasin (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
další epizody (24)
Eungdabhala 1988 (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (4)
2015 Eungdabhala 1988 (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Maendorong ttottot (TV seriál)
2014 Naeildo kantabille (TV seriál)
2013 Gamjabyul 2013QR3 (TV seriál)
Yiootjib kkotminam (TV seriál)
2012 Pereopyojeu daejakjeon (TV seriál)
2011 Sarangeul mideoyo (TV seriál)
2010 Jeongkeulpiswi2 (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Ggotboda cheongchun (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky