foto

Barry Ward

  • nar. Blanchardstown, Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Maze
2016 L'accabadora
Project Lazarus
The Journey
The Truth Commissioner (TV film)
2015 Pursuit
Ten, který přežil
2014 Blood Cells
Bypass
Jimmyho tančírna
Porazit Socrata
2012 Songs for Amy
2010 Tenement Ghost, The
2001 Watchmen
2000 Vykoupení
1999 Sunburn
1998 Lipservice

TV seriály

2018 Britannia (TV seriál)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
další epizody (9)
2017 The End Of The F***ing World (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
2016 Rebellion (TV seriál)
The Fall (TV seriál)
The Hell Within Him (S03E04)
The Gates of Light (S03E03)
His Troubled Thoughts (S03E02)
další epizody (4)
2008 Město neřesti (TV seriál)
1997 Plotlands (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace