foto

Salif Keita

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1993 Sirga
1987 Světlo

Herecká filmografie

Filmy

1999 Genèse, La
1994 Le ballon d'or
1993 Sirga
1986 Suivez mon regard

Dokumentární

2003 Blues, The

TV pořady

2000 L'invité (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1993 Taratata (TV pořad)
1985 Victoires de la musique (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace