foto

Karoliina Lindgren

  • nar. 1981

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Armi elää!
2014 Lomasankarit
2007 Tässä lepää Aino Koski (studentský film)
2005 Suru (studentský film)

TV seriály

2019 Jättekiva (TV seriál)
Pasilius Syväjärvi (S02E09)
Ajankohtaista (S02E08)
Ei small talkia (S02E07)
další epizody (9)
2018 Jättekiva (TV seriál)
Hämärästi (S01E10)
Koti (S01E09)
Frack attack (S01E08)
další epizody (10)

Producentská filmografie

Filmy

2013 Eskapistit

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Jättekiva (TV seriál)
Pasilius Syväjärvi (S02E09)
Ajankohtaista (S02E08)
Ei small talkia (S02E07)
další epizody (9)
2018 Jättekiva (TV seriál)
Hämärästi (S01E10)
Koti (S01E09)
Frack attack (S01E08)
další epizody (10)

Host

TV pořady

2016 Jussi Gaala 2016 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky