foto

Julie Cox

  • nar. 1973
    Ely, Anglie, Velká Británie

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Hrabě Monte Cristo (2002)

    - Béžové šaty s kašmírovém živůtkem, které má jedna žena na sobě na mole v Marseilles na začátku filmu, je ten samý kostým jako má Sabina Franklyn (Jane Bennet) v seriálu Pýcha a předsudek (1995), Julie Cox (Annabella Milbanke) je má při čtení Byronovy poezie ve filmu Byron (2003), Freema Agyeman (Tattycoram) je má na marseilleském přístavišti v seriálu Little Dorrit (2008) a také jedna žena účastnící se Fannyiny svatby ve filmu Miss Austen Regrets (2008). (HappySmile)

Herecká filmografie

Filmy

2018 2036 Origin Unknown
2008 The Oxford Murders
2007 Riddle, The
2006 Almost Heaven
Nostradamus (TV film)
Zástupce velitele
2005 Popravčí
2003 Byron (TV film)
The Death of Klinghoffer
2002 Král Lear z Texasu (TV film)
May a její anděl (TV film)
2001 Válečná nevěsta
2000 David Copperfield (TV film)
1999 Feliciina cesta
Červený Bedrník: Valentine Gautier (TV film)
1998 Alegria
Woundings
1997 20 000 mil pod mořem (TV film)
1996 Prsten (TV film)
Tajná láska (TV film)
1995 Zoja (TV film)
1994 Die Knickerbocker-Bande: Das sprechende Grab
Nekonečný příběh 3
1993 Franz Kafka's It's a Wonderful Life
1992 Une maman dans la ville (TV film)

TV seriály

2017 Broadchurch (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
2013 Zločiny nad Seinou (TV seriál)
Le Marais (E06)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Sicilská obrana (S15E05)
2012 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Plemeno zmijí (S06E02)
2007 Holby Blue (TV seriál)
2004 Slečna Marplová (TV seriál)
Vražda na faře (S01E02)
2003 Děti planety Duna (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Hercule Poirot (TV seriál)
Pět malých prasátek (S09E01)
2000 Duna (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
1999 Červený Bedrník (TV seriál)
1996 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Last Respects (S07E02)
1995 Tears Before Bedtime (TV seriál)
1994 Vie de Marianne, La (TV seriál)