foto

Fayssal Bazzi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 We're Not Here to Fuck Spiders
2019 Measure for Measure
2018 The Merger
2017 6 Days
2016 Australský testosteron
2009 Cedar Boys
2006 Emulsion

TV seriály

2020 Bez státní příslušnosti (TV seriál)
Sedmý kruh (E06)
Panis angelicus (E05)
Sofie běží o život (E04)
další epizody (6)
2019 The Commons (TV seriál)
Mr Inbetween (TV seriál)
Socks Are Important (S02E09)
I Came from Your Balls? (S02E03)
2018 Chosen (TV seriál)
2017 Ukojená (TV seriál)
Cal-Exit (S01E07)
Wake in Fright (TV seriál)
Na jezeře (TV seriál)
The Battle of the Mothers (S02E06)
China Girl (S02E01)
2011 Crownies (TV seriál)
2007 East West 101 (TV seriál)
2006 Stupid Stupid Man (TV seriál)
2004 Double the Fist (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)

Dokumentární

2010 Tough Nuts: Australia's Hardest Criminals (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky