foto

Penny Downie

  • nar. 1954
    Brisbane, Queensland, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jackie
2011 W.E.
2009 Hamlet (TV film)
Invictus: Neporažený
2007 The Commander: The Fraudster (TV film)
2005 The Girl in the Café (TV film)
2004 Případy inspektora Lynleyho: Kdyby jsou chyby (TV film)
2003 Byron (TV film)
2000 The House of Mirth
1999 Lost for Words (TV film)
1998 Zločin a trest (TV film)
1997 Food of Love
The Ice House (TV film)
1994 Paradise (TV film)
1991 Ex
1987 Lionheart
1985 Městečko Wetherby
1982 Crosstalk

TV seriály

2019 Nezvěstná (TV seriál)
Guilty (S02E03)
Madness (S02E02)
Casualties (S02E01)
Koruna (TV seriál)
Cri de Coeur (S03E10)
Měsíční prach (S03E07)
Bubíšek (S03E04)
další epizody (4)
2017 Back (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2016 The Secret Agent (TV seriál)
2014 Siblings (TV seriál)
Suspects (TV seriál)
Panství Downton (TV seriál)
A Moorland Holiday (S05E09)
Epizoda 8 (S05E08)
Epizoda 7 (S05E07)
další epizody (4)
2013 Breathless (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Otec Brown (TV seriál)
Nevěsta Kristova (S01E06)
2012 Ripper Street (TV seriál)
The King Came Calling (S01E03)
Threesome (TV seriál)
I Don't (S02E07)
Vera (TV seriál)
Silent Voices (S02E02)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Trial (S06E04)
2011 Hranice stínu (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Silk (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Crush (S05E03)
2006 New Street Law (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Čas přílivu (S10E04)
2005 All About George (TV seriál)
2004 MI5 (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
2001 The Cazalets (TV seriál)
1998 Jistá spravedlnost (TV seriál)
1992 Underbelly (TV seriál)
1991 Stanley and the Women (TV seriál)
1988 Campaign (TV seriál)
Pachuť smrti (TV seriál)
1983 Learned Friends (TV seriál)
1979 Prisoner (TV seriál)
1976 The Sullivans (TV seriál)
1974 The Box (TV seriál)
1967 Bellbird (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky