foto

Makar Zaporožskij

  • nar. 5.9.1989 (30 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Marafon želanij
2019 Iliana. Usmeška poljanicy
Novogodnij remont
2018 Ljubov po ošibke (TV film)
Moja žizň
Rudá volavka
2015 Poslednij rubež
2013 22 minuty
Ťomnyj mir: Ravnověsije
2007 1612: Kronika smutných časů

TV seriály

2018 Uljotnyj ekipaž (TV seriál)
2017 Prospekt oborony (TV seriál)
2016 Čelnočnicy (TV seriál)
2015 Metod (TV seriál)
2014 Luna (TV seriál)
Slepoj rasčet (TV seriál)
Ťomnyj mir: Ravnověsije (TV seriál)
2013 Moloďožka (TV seriál)
2012 Ně plač po mně, Argentina! (TV seriál)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
2010 Něvidimki (TV seriál)
Něžilcy (E65)
2007 Papiny dočki (TV seriál)
2005 Rubljovka Live (TV seriál)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)

Dokumentární

2009 Pojedinki: Pravitělstvo SŠA protiv Rudolfa Abelja (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

2018 Ja vernus

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky