foto

Remi Aubuchon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Young Arthur (TV film)
1995 Kůň pro Danny (TV film)

TV seriály

2018 Falling Water (TV seriál)
Shadowman (S02E01)
2016 Powers (TV seriál)
Caracas 1967 (S02E01)
2015 Powers (TV seriál)
You Are Not It (S01E07)
2013 Falling Skies (TV seriál)
Brazil (S03E10)
On Thin Ice (S03E01)
2012 Falling Skies (TV seriál)
A More Perfect Union (S02E10)
2011 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Obsazení (S02E15)
2010 Město ztracených (TV seriál)
Caprica (TV seriál)
Apotheosis (E18)
Here Be Dragons (E17)
The Heavens Will Rise (E16)
další epizody (17)
Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Návštěva (S02E09)
2004 Kalifornské léto (TV seriál)
2003 The Lyon's Den (TV seriál)
2002 24 hodin (TV seriál)
Day 2: 11:00 a.m.-12:00 p.m. (S02E04)
1999 Providence (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
A Goy and His Dog (S05E17)
1998 Ze Země na Měsíc (TV seriál)
Galileo Was Right (E10)
We Have Cleared the Tower (E03)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Austin, We Have a Problem (S05E07)
Bridge Over Troubled Watters (S04E21)
Liver, Hold the Mushrooms (S04E17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace