foto

Gabe Liedman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Náhodná známost

TV seriály

2019 Brooklyn 99 (TV seriál)
He Said, She Said (S06E08)
2017 Transparent (TV seriál)
Cool Guy (S04E04)
Pinkwashing Machine (S04E03)
The Mindy Project (TV seriál)
A Romantical Decouplement (S06E02)
2016 Zviřátka (TV seriál)
Bobovy burgery (TV seriál)
Bye Bye Boo Boo (S06E16)
2015 Hledání (TV seriál)
Looking for Glory (S02E08)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Boyleova předtucha (S03E03)
Detektive Dave Majors (S02E21)
2013 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Real Sext (S01E02)
Kroll Show (TV seriál)
Bobovy burgery (TV seriál)
Two for Tina (S03E17)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 PEN15 (TV seriál)
AIM (S01E07)
2017 Broad City (TV seriál)
Witches (S04E06)
Transparent (TV seriál)
Cool Guy (S04E04)
2016 Brooklyn 99 (TV seriál)
Paranoia (S03E20)
Karen Peralta (S03E14)
2015 Brooklyn 99 (TV seriál)
Čajový zabiják (S03E04)
Detektive Dave Majors (S02E21)
Město větrovek (S02E15)
2014 Brooklyn 99 (TV seriál)
Čokoládové mléko (S02E02)
Obvinění s upřesněním (S01E22)
Oslava (S01E16)
2013 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Sex Tips (S01E10)
Terrible People (S01E09)
Clown Panties (S01E08)
další epizody (10)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Stará škola (S01E08)

Host

TV pořady

2011 Big Morning Buzz Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky