foto

Gabe Liedman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Náhodná známost

TV seriály

2017 Transparent (TV seriál)
Cool Guy (S04E04)
Pinkwashing Machine (S04E03)
The Mindy Project (TV seriál)
A Romantical Decouplement (S06E02)
2016 Zviřátka (TV seriál)
Bobovy burgery (TV seriál)
Bye Bye Boo Boo (S06E16)
2015 Brooklyn 99 (TV seriál)
Boyle's Hunch (S03E03)
Det. Dave Majors (S02E21)
2013 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Kroll Show (TV seriál)
Bobovy burgery (TV seriál)
Two for Tina (S03E17)

TV pořady

2011 Big Morning Buzz Live (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Broad City (TV seriál)
Witches (S04E06)
Transparent (TV seriál)
Cool Guy (S04E04)
2016 Brooklyn 99 (TV seriál)
Paranoia (S03E20)
Karen Peralta (S03E14)
2015 Brooklyn 99 (TV seriál)
The Oolong Slayer (S03E04)
Det. Dave Majors (S02E21)
Windbreaker City (S02E15)
2014 Brooklyn 99 (TV seriál)
Chocolate Milk (S02E02)
Charges and Specs (S01E22)
The Party (S01E16)
2013 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Bad Decisions (S01E01)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Old School (S01E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace