foto

Celyn Jones

  • nar. 4.6.1979 (40 let)
    Anglesey, Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Six Minutes to Midnight
2019 Nacido Rey
Obywatel Jones
2018 Say My Name
2017 Až na dno
Maryline
The Current War
2015 Chasing Robert Barker
The Healer
2014 A Poet in New York (TV film)
Castles in the Sky
Rozzářit hvězdy
2011 Kaikki aikanaan
2007 Joeův palác (TV film)
2005 Lassie
2003 Hearts of Gold (TV film)
2002 Shackleton (TV film)

TV seriály

2019 Manhunt (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
2017 Catastrophe (TV seriál)
Episode 2 (S03E02)
2014 Da Vinciho démoni (TV seriál)
Putování zatracenců (S02E03)
Krev na rukou (S02E01)
Endeavour (TV seriál)
Tajemství (S02E01)
2013 Da Vinciho démoni (TV seriál)
Věž (S01E05)
Had (S01E02)
Zločiny nad Seinou (TV seriál)
Les Catacombes (E08)
Opéra (E07)
Le Marais (E06)
další epizody (8)
2012 Above Suspicion: Silent Scream (TV seriál)
Loučení (TV seriál)
Stella (TV seriál)
2011 Mimo podezření 3: Smrtící výstřely (TV seriál)
2010 Mimo podezření: Rudá Dahlia (TV seriál)
Law & Order: UK (TV seriál)
Survivor (S03E05)
2007 Inspector George Gently (TV seriál)
2006 Torchwood (TV seriál)
Random Shoes (S01E09)
2004 Shameless (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2019 Poms

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace