foto

Celyn Jones

  • nar. 4.6.1979 (39 let)
    Anglesey, Wales, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Až na dno
Keepers
Maryline
Vysoké napětí
2015 Chasing Robert Barker
The Healer
2014 A Poet in New York (TV film)
Castles in the Sky
Rozzářit hvězdy
2011 Kaikki aikanaan
2007 Joeův palác (TV film)
2005 Lassie
2003 Hearts of Gold (TV film)
2002 Shackleton (TV film)

TV seriály

2017 Catastrophe (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
2014 Da Vinciho démoni (TV seriál)
Putování zatracenců (S02E03)
Krev na rukou (S02E01)
Endeavour (TV seriál)
Tajemství (S02E01)
2013 Da Vinciho démoni (TV seriál)
Věž (S01E05)
Had (S01E02)
Zločiny nad Seinou (TV seriál)
2012 Above Suspicion: Silent Scream (TV seriál)
Loučení (TV seriál)
Stella (TV seriál)
2011 Mimo podezření 3: Smrtící výstřely (TV seriál)
2010 Mimo podezření: Rudá Dahlia (TV seriál)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
2007 Inspector George Gently (TV seriál)
2006 Torchwood (TV seriál)
Random Shoes (S01E09)
2004 Shameless (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Rozzářit hvězdy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace