foto

Arsher Ali

  • nar. 9.4.1984 (35 let)
    Nottingham, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Flood
2018 Been So Long
To Provide All People (TV film)
2017 The Ritual
2016 The Darkest Universe
2015 Mlžení
Střípky paměti
2012 All in Good Time
Complicit
2010 Pulse (TV film)
Čtyři lvi
2007 Britz (TV film)
Maxwell (TV film)

TV seriály

2018 Hang Ups (TV seriál)
Informer (TV seriál)
Charlie Don't Surf (E03)
Strawberry Fields (E02)
No Sleep Till Brooklyn (E01)
2016 Line of Duty (TV seriál)
Episode 4 (S03E04)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
další epizody (4)
2015 Arthur & George (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Pán času (TV seriál)
Před potopou (S09E04)
Pod jezerem (S09E03)
2014 The Missing (TV seriál)
Till Death (S01E08)
Return to Eden (S01E07)
Concrete (S01E06)
další epizody (7)
2013 The Guilty (TV seriál)
2011 Beaver Falls (TV seriál)
2010 Wallander (TV seriál)
Anonymní zabijáci (S02E01)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1980 Mystery! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace