foto

Noah Cyrus

  • nar. 8.1.2000 (19 let)
    Nashville, Tennessee, USA

Biografie

Noah Cyrus je nie veľmi preslávená dcéra amerického hudobníka a občasného herca Billyho Raya Cyrusa, mladšia sestra speváčky a herečky Miley Cyrus a gitaristu Tracea Cyrusa. Narodila sa 8.1.2000 matke Tish Finley Cyrus v Tennessee, v USA.

Noah odštartovala svoju hereckú a dabérsku kariéru v roku 2003 v seriáli Doc ako postava Gracie Hebert. Neskôr dabovala postavu v animovanom seriáli Vladárova nová škola a v amerike sa preslávila požičaním svojho hlasu postavičke z japonského filmu Gake no ue no Ponyo. Medzitým si zahrala v pozadí seriálu a aj filmu Hannah Montana, kde hlavnú rolu stvárnila jej staršia sestra Miley. Momentálne žije v Los Angeles, teda v najväčšom meste štátu Kalifornia.

Domo "metal.storm" Highwayman

Herecká filmografie

Filmy

2009 Comedy Whacked (TV film)
Hannah Montana
2008 Mostly Ghostly

TV seriály

2006 Hannah Montana (TV seriál)
Vladařova nová škola (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)

Dokumentární

2013 Miley: The Movement (TV film)
2010 Miley Cyrus in London: Live at the O2 (koncert)
2008 Hannah Montana a Miley Cyrus: To nejlepší z obou světů

Hudební videoklipy

2018 One Bit feat. Noah Cyrus - My Way (hudební videoklip)
2017 Jake Bugg feat. Noah Cyrus - Waiting (hudební videoklip)
Noah Cyrus - Stay Together (hudební videoklip)
Noah Cyrus feat. XXXTENTACION - Again (hudební videoklip)
2016 Noah Cyrus feat. Labrinth - Make Me (Cry) (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2018 Teen Choice 2018 (TV pořad)
2017 2017 Billboard Music Awards (TV pořad)
2017 MTV Video Music Awards (TV pořad)
MTV Movie & TV Awards 2017 (TV pořad)
2015 2015 MTV Video Music Awards (TV pořad)
2013 Teen Choice Awards 2013 (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky