foto

Costello Hautamäki

  • nar. 11.9.1963 (57 let)
    Tampere, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Vuonna 85
1986 Popeda: Kuulat sekaisin

Dokumentární

2018 Iskelmätarinoita
2009 Yhteinen sävel (TV seriál) - a.z.
2007 Näin se tehtiin (TV seriál)
2003 MTV3 Live: Popfinlandia (koncert)
1985 Pauli 'Pate' Mustajärvi (studentský film)

Koncert

2011 Estradilla: Maalaispoika 60 v. (koncert)
2010 Popeda - Pitkä kuuma kesä 2010 (koncert)

Skladatelská filmografie

Filmy

1998 Virgo (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 Virgo (TV film) - divadelní hra

Host

TV pořady

2020 Ruutu Live (TV pořad)
Uusi Olympiastadion avautuu (TV pořad)
2019 Elämäni Biisi (TV pořad)
Jone ja tähdet (TV pořad)
2018 Keilailuklubi (TV pořad)
2017 Heikki Paasonen Show (TV pořad)
Itsenäisyyspäivä (TV pořad)
2016 Grillit huurussa (TV pořad)
2015 Retrohelmet (TV pořad)
2014 Haasta Hans (TV pořad)
Posse (TV pořad)
SuomiLOVE (TV pořad)
2008 Biisikärpänen (TV pořad)
2007 Kosketuksessa (TV pořad)
2006 Tartu Mikkiin (TV pořad)
1985 Nuorisovuoden päätapahtuma Porissa (TV pořad)
1984 Tilt (TV pořad)
1979 Tuubi (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky